Poţi să te menţii în formă, fără să mergi la sală!

7 martie 2012   Fitness

Cu puţină imaginaţie, poţi arde calorii într-un mod plăcut, fără a-ţi suprasolicita organismul. De asemenea, există câteva motive bune pentru care ai putea opta pentru antrenamentul la domiciliu, în defavoarea celui efectuat la o sală de fitness.

Îţi stabileşti propriul program de exerciţii fizice

Dacă optezi pentru exerciţiile fizice efectuate la o sala de fitness, programul tău de exerciţii fizice este bătut în cuie, mai ales în prezenţa unui antrenor de fitness.

În schimb, acasă îţi poţi stabili singur propriul program de exerciţii fizice, orele de lucru , cât şi gradul de intensitate la care le efectuezi.

Acasă ai mai multă intimitate

Când megi la sală pentru prima dată, iar cei din jurul tău par deja familiarizaţi cu mediul în care se află, există posibilitatea de a te simţi intimidat de acest lucru.

În cazul în care eşti şi complexat de felul în care arăţi, poate apărea dorinţa de a renunţa la ideea de a face exerciţii în prezenţa unor persoane necunoscute.

În schimb, acasă poţi exersa din plin singur sau alături de câţiva prieteni buni. Astfel, vei fi motivat să mergi mai departe, pentru a obţine rezultatele dorite.

E mai ieftin să faci sport acasă

Pe lângă faptul că nu te simţi urmărit de cei din jur, exerciţiile fizice efectuate în confortul casei sunt mult mai ieftine, decât cele efectuate la sala de fitness.

În funcţie de exerciţiile pentru care optezi, fă-ţi o listă cu cele necesare pentru a le cumpăra, iar apoi bucură-te de noul tău stil de a te menţine în formă.

Mai multe