Sucuri care te ajută să slăbeşti

3 aprilie 2012   Diete

Sucul de roşii reglează colesterolul

Sucul de roşii este o sursă importantă de vitamine (A, C, B1, B2, B3, B5, B6, K) şi minerale (potasiu, magneziu, fosfor, cupru, sodiu), care luptă împotriva infecţiilor, oferă energia necesară întregii zile şi redau frumuseţea pielii.

De asemenea, un alt rol important al sucului de roşii constă în reglarea colesterolului rău din sânge, datorită fibrelor şi vitaminei B3, nutrienţi care se găsesc în compoziţia băuturii.

Totodată, şi sucul de morcovi este indicat pentru persoanele care au colesterolul mărit. Totuşi, se recomandă un consum moderat (50-60 mililtri pe zi), întrucât morocovii pot creşte pofta de mâncare.

Sucul de ţelină taie apetitul

Frunzele de ţelină sunt bogate în vitamina A, în timp ce tulpina conţine din abundenţă vitaminele B1, B2, B6 şi C şi minerale, precum potasiu, acid folic, calciu, magneziu, fier şi sodiu.

Pe lângă faptul că reduce aciditatea, scade în mod eficient colesterolul rău şi combate constipaţia, sucul de ţelină taie pofta de alimente bogate în calorii.

Sucul de spanac tratează constipaţia

În cazul în care suferi de constipaţie cronică, sucul de spanac este cel mai bun remediu pentru tratarea acestei afecţiuni.

De asemenea, spanacul stimulează secreţiile gastrice, pancreatice şi biliare, absoarbe toxinele şi le elimină şi curăţă tubul digestiv.

Sucul de urzici, un bun detoxifiant

Datorită conţinutului în vitamine şi minerale, sucul de urzici are un rol important în detoxifierea organismului.

Mai mult, un consum regulat de suc de urzici stimulează secreţiile digestive şi redă tonusul.

Mai multe