Dieta de vis: slăbeşte mâncând pâine

16 iunie 2016   Diete

Aşa că, nu ar trebui să vă mire faptul că am întrebat specialişti în domeniu dacă există vreun regim de slăbire în care pâinea să fie permisă. Nu am apucat încă să încerc această dietă, însă tipa care mi-a oferit detalii despre această cură a reuşit să slăbească mai bine de 14 kilograme şi nu are de gând să se oprească până când nu mai topeşte încă pe atât. Dacă şi voi v-aţi chinuit cu diete care mai de care mai frivole, merită să citiţi acest articol şi să vedeţi dacă această dietă este pe placul vostru. Vă spun din start că nu veţi avea voie să mâncaţi câtă pâine vă doriţi, dar măcar veţi consuma cât să vă faceţi pofta. Mesele cu siguranţă vor fi mai săţioase, iar seara nu vă veţi mai gândi numai la mâncarea din frigider. Luni: Mic dejun: o cană de lapte dulce,un ou şi o felie de pâine prăjită; Gustare: o prună; Masa de prânz: o friptură de 150 de grame de carne de pui, curcan sau vită preparată pe grătar sau la aburi, alături de o roşie. Gustare: jumătate de pară. Cina: supă de varză, o omletă făcuta dintr-un ou,o felie de pâine prăjită şi 250 de grame de pepene roşu. Marţi: Mic dejun: un iaurt şi o felie de pâine prăjită; Gustare: un măr mic Masa de prânz: salata preparată din 200 de grame de salată verde şi 80 de grame de pepene galben. În plus, mai aveţi voie o felie de pâine prăjită şi 150 de grame de carne de pui; Gustare: jumătate de pară. Cina: 150 de grame fileuri de peşte la grătar, salată de fasole verde cu roşii şi o felie de pâine prăjită. Miercuri: Mic dejun: o felie de pâine prăjită şi o felie de brânză. Gustare: o prună. Masa de prânz: 150 grame de salată de legume, o bucată de friptură de pui fiert,o felie de pâine prăjită; Gustare: o felie pepene roşu; Gustare: un măr; Cina: o tocană de legume, salată de varză, o felie de pâine prăjită. Joi: Mic dejun: o cană de lapte,o felie de pâine prăjită; Gustare: un grapefruit; Masa de prânz: 200 de grame de sparanghel, 100 de grame brânză, o felie de pâine prăjită; Gustare: o mână de cireşte; Cina: o supă de varză, un file de peşte gătit la grătar,o roşie, o felie de pâine prăjită. Vineri: Mic dejun: un iaurt, o felie de pâine prăjită şi o felie de şuncă de pui. Gustare: o portocală; Masa de prânz: Spaghete cu sos de roşii )150 de grame, o salată de roşii şi castraveţi, o felie de pâine prăjită; Gustare: o felie de pepene roşu; Cina: un cârnat făcut la cuptor cu spanac sau conopidă preparate la aburi, o felie de pâine prăjită. Sâmbătă şi duminică, puteţi alege unul din meniurile din zilele din cursul săptămânii. Succes!

Mai multe