Dieta cu supă de ceapă roşie. Slăbeşti 4 kg în 5 zile

28 octombrie 2016   Diete

Este o dietă extrem de drastică şi nu se recomandă pe o perioadă lungă de timp. Ea este ideală atunci când ai un eveniment neprevăzut şi vrei să topeşti rapid grăsimea de pe burtă. Iată despre ce este vorba:

Cum se face supa de ceapă roşie

Ai nevoie de 10 cepe. Le cureţi şi le pui la fiert în trei litri de apă. Adaugă 600 de grame de fasole verde, 500 de grame de măsline fără sâmburi. Pune puţină sare şi un vârf de cuţit de piper. Trebuie să laşi pe foc în jur de jumătate de oră, maximum 40 de minute.

Important: supa de ceapă roşie se păstrează la frigider şi se consumă rece.

Ce trebuie să mănânci de luni până vineri

LUNI

Prima zi a acestei diete este destul de drastică. Ai voie doar ceai verde şi supă de ceapă roşie. Poţi consuma câtă supă doreşti şi două, trei căni de ceai.

MARŢI

Şi în această zi trebuie să mănânci supă de ceapă roşie, dar mai ai voie şi o salată de roşii, castraveţi şi 50 de grame de brânză. La cină, pe lângă supă, trebuie să bei şi o cană, chiar două, cu ceai verde.

MIERCURI

În această zi nu ai voie să mănânci nimic până la orele 17:00. La această oră poţi mânca o roşie şi un măr mic.

JOI

Bea supă de ceapă roşie pe tot parcursul zilei. La prânz, poţi mânca o bucată de carne de pui de 100 de grame făcută pe grătar, alături de o salată de 100 de grame de varză. Seara, bea o cană de ceai verde.

VINERI

Este ultima zi a acestei diete. Alternează supa de ceapă cu ceai verde. La ora 16 ai voie să mănânci şi un iaurt de 125 de ml cu 0,1% grăsime.

În aceste zile, este permisă şi apa plată. În rest, nu ai voie să mai consumi niciun alt aliment care nu este specificat în dietă.

Mai multe