Dieta cu friptură. Slăbeşte 15 kg în 5 săptămâni

21 iunie 2016   Diete

Este vorba despre o dietă ce are ca aliment de bază friptura. Cât de bine sună! Nu-i aşa? Te asigur că vei avea o dietă ce nu îţi va pune prea multe dificultăţi. Vei scăpa de 15 kilograme în doar cinci săptămâni. Aşadar, iată ce presupune această cură de slăbire: LUNI: Micul dejun. Ştii că este cea mai importantă masă a zilei! Aşa că, nici să nu te gândeşti să îl sari. Începe ziua cu un pahar mare de apă plată, multă lămâie, frunze proaspete de mentă şi un cub de gheaţă. Apoi, mănâncă o pulpă de pui făcută la grătar şi o roşie. Parcă ziua arată mult mai bine cu stomacul plin! Ştiu! Deja începi să vezi cu încredere această dietă. Gustare: două prune. Prânz: o friptură din piept de curcan şi o salată mare de varză, dar şi 50 de grame de orez fiert. Gustare: o pară Cina: o bucată de peşte făcut pe grătar, alături de 150 de grame de broccoli. MARŢI Micul dejun: Un pahar mare de apă plată, multă lămâie, frunze proaspete de mentă şi un cub de gheaţă. Apoi, mănâncă un iaurt şi o bucată de carne de curcan fiartă. Gustare: o felie de pepene. Prânz: un peşte fiert şi câteva bucăţi de conopidă făcute la aburi sau fierte. Gustare: o pară. Cina: o salată cu pui. Aceasta se prepară din roşii, castraveţi, salată verde, măsline şi bucăţi de pui. MIERCURI Micul dejun: Un pahar mare de apă plată, multă lămâie, frunze proaspete de mentă şi un cub de gheaţă. Apoi, mănâncă o omletă din două ouă în care să pui şi bucăţi de carne de pui. Ai voie să consumi şi o roşie. Gustare: un grapefruit. Prânz: Friptură de vită şi o salată verde. Gustare: o pară. Cina: Alege o salată cu peşte. Aceasta se prepară din roşii, salată verde, o lingură de porumb şi ton bucăţi. JOI Micul dejun: un pahar mare de apă plată, multă lămâie, frunze proaspete de mentă şi un cub de gheaţă. Apoi, mănâncă o salată de pui (roşii, castraveţi şi bucăţi de pui). Gustare: o felie de pepene galben. Prânz: optează pentru o bucată de friptură de pui, o felie de mămăligă şi două roşii. Gustare: o piersică. Cina: un pahar de lapte bătut şi un copan de pui făcut la cuptor. VINERI Micul dejun: un pahar mare de apă plată, multă lămâie, frunze proaspete de mentă şi un cub de gheaţă. Apoi, mănâncă o bucată de carne de pui, o roşie, un castravete şi o felie de brânză. Gustare: o pară. Prânz: un peşte făcut pe grătar şi spanac fiert. Gustare: un iaurt Cina: o bucată de piept de pui, o roşie şi 50 de grame de orez fierte. SÂMBĂTĂ Micul dejun: un pahar mare de apă plată, multă lămâie, frunze proaspete de mentă şi un cub de gheaţă. Apoi, mănâncă o bucată de carne de vită şi două roşii. Gustare: o felie de pepene. Prânz: ficat de pui fiert şi doi cartofi movi fierţi. Gustare: un măr. Cina: o salată făcută din roşii, castraveţi, brânză, măsline şi bucăţi de piept de pui. DUMINICĂ Micul dejun: un pahar mare de apă plată, multă lămâie, frunze proaspete de mentă şi un cub de gheaţă. Apoi, mănâncă un iaurt şi o bucată de carne de curcan fiartă. Gustare: un grapefruit. Prânz: o bucată de peşte, alături de o garnitură din morcovi fierţi. Gustare: o pară Cina: mămăligă cu smântână slabă şi un copan de pui fiert.

În această dietă, trebuie să nu mănânci nimic altceva decât ce este indicat în meniul de mai sus. Însă, ai voie să schimbi zilele. Adică, poţi mânca luni ceea ce este recomandat pentru miercuri şi vice-versa.

Ai voie să consumi o cană de cafea pe zi, neîndulcită.

La finalul acestui regim, sunt sigură că vei arăta aşa cum ţi-aI dorit. Însă, când ajungi la rezultatul dorit nu începe să mănânci tot ce îţi iese în cale că vei pune rapid la loc kilogramele pierdute. E indicat, ca la finele dietei să înceri să mănânci sănătos şi să faci mişcare.

Mai multe