Aşa am reuşit să slăbesc

9 noiembrie 2011   Diete

Din păcate, kilogramele se întorc tot atât de repede şi de multe ori mai aduc şi alte „prietene“ cu ele.

Alexandra, o cititoare din Alba Iulia, ştie acest lucru. Aşa că şi-a propus să slăbească sănătos, puţin, încet, dar sigur. A slăbit respectând ce a învăţat la anatomie

Ca noi toţi, Alexandra a învăţat la orele de anatomie că „tot ce mâncăm se transformă în energie şi surplusul în ţesut adipos, pentru a avea rezerve mai târziu“.

Aşa că a urmat acest principiu şi şi‑a construit un meniu pe placul ei, bogat în nutrienţi şi în ­fibre, însă cu un număr limitat de calorii.

, spune cititoarea noastră.

A doua regulă importantă impusă de Alexandra este: Mănâncă sănătos! „Pentru că nu am vrut doar să slăbesc, ci să slăbesc sănătos. Aşa că am evitat anumite alimente, cum ar fi: pâinea (mâncam maximum o felie pe zi), alimente prăjite în ulei, dulciuri, produse ­fast-food, chipsuri, bruschete de pâine, supe la plic, mezeluri, produse de patiserie, sucuri etc.)“, continuă Alexandra, care a reuşit să dea jos 16 kilograme în doar cinci luni.

Meniul unei zile arăta astfel: „Dimineaţa mâncam o felie de pâine, un ou fiert, peşte, legume, iaurt, dar bineînţeles că nu toate odată. După-amiază, de obicei preferam o ciorbă cu orice, iar seara, până în ora 17.00, mă delectam cu o salată, un iaurt, lapte cu ce­reale sau peşte.

, povesteşte tânăra de 21 de ani.

Este şi părerea Alexandrei, ­care consideră că procesul de slăbire nu e atât de dificil, „în comparaţie cu menţinerea la greutatea «ideal㻓.

Înainte: 70 kg

După: 54 kg

Câştigă CU POVESTEA TA! 1 x kit de slăbit

Trimite-ne povestea ta despre cum ai reuşit să slăbeşti şi te premiem.

Ne poţi trimite e-mail pe adresa remediisanatate@click.ro, în care ataşezi şi poze de dinainte şi după ce ai slăbit.

Alexandra a câştigat 3 produse pentru controlul greutăţii din gama Daphne de la Fares.

Mai multe