5 sucuri care te ajută să slăbeşti rapid
Sucurile de legume sunt un adevărat izvor de sănătate care aprovizionează fiecare celulă din corp cu elemente nutriţionale esenţiale.
Principalul beneficiu oferit de consumul de suc de legume, pe lângă avantajul slăbitului rapid, este faptul că absorbţia nutrieţilor se face mult mai rapid în sânge decât în cazul în care ar fi consumate legumele crude. Află ce sucuri te pot ajuta să slăbeşti rapid de la dr. Horaţiu Albu, specialist în nutriţia ortomoleculară! Sucul de grâu verde Unul dintre sucurile care te poate ajuta să slăbeşti rapid este de iarbă de grâu. Clorofila din iarba de grâu are capacitatea de a ajunge în ţesuturi pe care le poate reînnoi. Aceasta neutralizează toxinele din corp şi detoxifică ficatul. În plus, contrabalansează nivelul zahărului în sânge. Sucul de legume Şi sucul de legume te poate ajuta să topeşti kilogramele care îţi dau bătai de cap. Datorită cantităţii mici de zahăr conţinut de legume, sucul acestora este un excelent accelerator de slăbire. În plus, antioxidanţii din structura lor şi fibrele ajută procesul de digestie şi ajută la pierderea kilogramelor în plus. Sucul de sfeclă roşie De asemenea, nutriţioniştii recomandă în curele de slăbire suc de sfeclă roşie. Acesta reglează cu succes oscilaţiile de tensiune şi detoxifică ficatul. Pe lângă acest lucru, stimulează sistemul imunitar şi încurajează producţia de globule roşii. Greu de grezut, dar sfecla roşie creşte rezistenţa musculaturii în caz de efor fizic intens. Sucul de ananas Un alt suc la care poţi apela dacă vrei să scapi de colăceii de pe abdomen este cel de ananas. Grozav la gust, acesta se recomandă în combaterea obezităţii şi vindecarea anemiei, ananasul fiind bogat în apă şi vitamine A,B, C şi E, dar şi fosfor, mangan, iod, fier, calciu. Sucul de morcovi Nu putem să vorbim despre sucuri de slăbit rapid şi să nu-l amintim şi pe cel care conţine morcovi. Sucul de morcovi are ca principal efect în reducerea colesterolului, întărirea imunităţii şi prevenirea bolilor de inimă. Totodată, vindecă cicatricile şi detoxifică ficatul. Vitamina K din morcovi ajută la fixarea calciului în oase.