Doppelherz® aktiv OMEGA 3 + ANGHINARE (P)

23 februarie 2012   Medicamente

Acizii graşi Omega 3 (acid eicosapentaenoic - EPA şi acid docosahexaenoic - DHA), care se găsesc în peştii graşi precum somonul,heringul sau macroul conferă beneficii pentru sănătate ce nu se pot obţine consumând alte alimente. Acizii graşi din uleiul de somon sunt acizi graşi polinesaturaţi care scad trigliceridele, reduc incidenţa de apariţie a ritmurilor cardiace anormale, contribuie la reducerea presiunii sanguine şi îmbunatăţesc reglarea coagulării sângelui, îmbunătăţesc metabolismul glucozei şi insulinei, scad probabilitatea formării cheagurilor sanguine, reduc procesele inflamatorii, sunt esenţiali în apărarea organismului împotriva infecţiilor, previn apariţia aterosclerozei. Uleiul de somon este indicat şi pentru sportivii cu activitate intensă, pentru persoanele care au în familie bolnavi cu diabet, cancer, boli cardiace, hipertensiune arterială, accident vascular cerebral, infarct de orice fel. Foarte important este, de asemenea, limitarea aportului de colesterol şi grăsimi şi aportul grăsimilor folositoare. Cunoscută la noi mai mult ca plantă medicinală amară, în sudul şi vestul Europei, anghinarea este un aliment uzual, mai ales în Grecia, Italia şi Franţa. Anghinarea este folosită de secole în tratarea unor afecţiuni de ficat şi rinichi, având proprietatea de a mări secreţia biliară şi diureza, reglând în acelaşi timp procesul de formare a colesterolului. Paralel cu acest efect, extractul de anghiare are şi însusirea de a diminua zahărul din sânge dând bune rezultate în unele forme de diabet. Vitamina B6 şi Acidul pantotenic sunt două vitamine din grupul Vitaminelor B, de care are nevoie organismul nostru pentru menţinerea unui metabolism normal, de cele mai multe ori, aportul de acid pantotenic nu este însă optim. Capsulele de Doppelherz® aktiv Omega-3 + Anghinare conţin o combinaţie unica de 500 mg ulei de somon cu concentrat de anghinare obţinut din 4000 mg anghinare, plus vitamina B6 şi acid pantotenic, necesare pentru menţinerea unui nivel scăzut al colesterolului şi o digestie uşoară.

Mai multe