Un produs folosit zilnic favorizează apariţia cancerul
Din păcate, cancerul este una dintre cele mai crunte maladii, ce s-a tot dezvoltat mai ales în secolul vitezei, cercetătorii estimând faptul că 40% din toate tipurile de cancer ar putea fi prevenit. În această rată este inclus cancerul de piele şi cel pulmonar.
Ştiinţa avansează în fiecare zi şi astfel este posibilă depistarea acestei crunte boli adesea în stare incipientă. Mulţumită noilor tehnologii de diagnosticare, boala poate fi detectată din fazele incipiente. Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) avertizează că utilizarea tutunului constituie cel mai mare factor de risc al dezvoltării cancerului, deoarece fumatul provoacă moartea a şase milioane de persoane anual.
Igiena intimă, un subiect tabu şi periculos
Atât la femei cât şi la bărbaţi, igiena intimă pare a fi un subiect banal dar în acelaşi timp tabu. Deşi importanţa acestui subiect nu a fost niciodată recunoscută la adevărata sa valoare, lipsa de informare şi educare cu privire la tot ce ţine de organele genitale, poate cauza grave probleme de sănătate, să îşi pună amprenta asupra relaţiei într-un cuplu şi mai ales asupra sănătaţii tale.
Astfel că un obiect banal precum este lenjeria de tip tanga, ce a câştigat foarte repede notorietate în rândul ambelor sexe, conform medicilor este foarte periculoasă pentru sănătate.
Mai multe cercetări efectuate la Universitatea din Columbia, indică faptul că bacteriile se dezvoltă mult mai repede în zonele intime.
O suprafaţă foarte mică de material, care comunică atât cu zona din faţă, cât şi cu cea din spate, poate reprezenta un factor rapid de infectare.
Tanga favorizează candida
Specialiştii susţin că tanga este motivul pentru care multe femei nu pot scăpa de candida. Din păcate, netratată, această infecţie poate duce la cancer de col uterin.
Deci, iată care este legătura dintre lenjeria intimă şi boala cruntă a secolului vitezei.
O altă problemă esenţială care contribuie considerabil la această maladie este indubitabil lipsa mişcării, sedimentarismul.
Practic, adeasea a fost observată legătura dintre surplusul de kilograme şi prezenţa celulelor canceroase, astfel că specialiştii trag un semnal de alarmă şi ne îndeamnă să facem mişcare cât de des putem, să avem grija de alimentaţia noastră şi de odihnă.
Află ce nu ştiai despre candida AICI
Există un factor genetic în celulele canceroase
Aproximativ 60% dintre cazurile de cancer sunt provocate de mutaţiile din ADN şi asta fiind concluzia unui studiu realizat de Bert Vogelstein şi Cristian Tomasetti care mai afirmă şi faptul că apariţia anumitor tipuri de cancer este inevitabilă.
Vogelstein a declarat că 66% dintre mutaţii apar întâmplător, 29% sunt provocate de către factorii de mediu, iar 5% sunt provocate de factorii ereditari.