Ceaiuri pentru potenţă

20 iulie 2015   Puterea plantelor

Stress-ul prea mare, dar şi excitarea continuă la care sunt supuşi oamenii zilelor noastre din cauza modei vestimentare şi stilului de viaţă, au dus la nevoia de stimulente pentru potenţă. Cultivarea activităţii sexuale sănătoase este una dintre cele mai importante laturi ale diferitelor credinţe orientale, precum taoismul, care au scos în evidenţă câteva plante medicinale şi tonice pentru potenţă.

Ceaiuri pentru potenţă – ginsengul, cea mai cunoscută plantă pentru vitalitatea corpului

Cel mai cunoscut tonic pentru întreg organismul, dar mai ales pentru potenţă, regele plantelor medicinale, cum mai este denumit, este ginsengul. Ceaiul de ginseng folosit pe perioade mari de timp, dar în cantităţi mici zilnic, face minuni pentru potenţă, dar ajută la revitalizarea organismului. În plus, susţine imunitatea, intensifică circulaţia cerebrală, încetineşte procesul de îmbătrânire şi echilibrează energiile interne. După administrare, timp de 2 ore, nu consumaţi alt ceai, cafea, soia sau napi, deoarece acestea anulează efectele ginsengului.

Ceaiuri pentru potenţă – busuiocul, un afrodiziac puternic şi un remediu pentru stress

Ceaiul de busuioc a fost foarte puţin evidenţiat, însă acesta are numeroase întrebuinţări, inclusiv cea de susţinere a potenţei. Este un bun afrodiziac şi ajută în probleme de ejaculare precoce. Este, de asemenea, un bun remediu pentru afecţiunile sistemului nervos, se recomandă în caz de anxietate, depresii, migrene, oboseală, tensiune nervoasă şi insomnii. În plus, are efecte pozitive asupra producţiei de hormoni, fiind excelent pentru persoanele care sunt supuse stress-ului pe perioade lungi. În combinaţie cu ceai de mentă, coriandru şi nucşoară, ceaiul de busuioc face minuni pentru potenţă, mai ales că acest amestec combate efectele andropauzei.

Ceaiuri pentru potenţă – pătrunjelul şi alte combinaţii de ceaiuri

Un alt ceai care se face cu o plantă ce creşte în orice grădină, este ceaiul de pătrunjel. Acesta ajută la circulaţia sangvină şi la sănătatea inimii, ce joacă un rol important în funcţia erectilă. Oricum, este bine ca ceaiurile pentru potenţă să fie luată în combinaţie. Se folosesc pentru ceai plante ca ginseng, ghimbir, busuioc, la care se adaugă zinc, vitamina E şi miere cu propolis. Reglarea tensiunii arteriale, scăderea colesterolului din sânge şi o bună circulaţie a sângelui ajută la activitatea sexuală. Toate acestea pot fi reglate prin consumul regulat de ceaiuri pentru potenţă.

De asemenea, pe lângă ceaiurile pentru potenţă, foarte eficiente sunt şi tonicele pe bază de ginco, ginseng, troscot sau angelică. Acestea sunt cunoscute în întreaga lume ca fiind tonice excelente pentru circulaţie şi pentru o bună funcţionare a organelor interne. În plus, ajută în echilibrarea energiilor celor care fac sport, depun efort psihic mare şi sunt excelente pentru persoanele care depun o muncă ce necesită atenţie şi concentrare.

Mai multe