7 leacuri care alungă durerile de spate

19 ianuarie 2017   Problemele tale

Gheara diavolului

Este un remediu naturist excelent pentru durerile de spate. În 300 ml de apă clocotită pune 1,5 grame de rădăcină uscată din această plantă. Lasă să infuzeze timp de opt ore, apoi bea înainte de masă câte 100mli din această licoare.

Varza

Printre remediile naturiste pentru durerile de spate regăsim şi varza. Cataplasmele cu varză crudă pe locul dureros te pot scăpa de durerea de spate, însă doar pe moment.

Usturoiul

De asemenea, usturoiul s-a dovedit şi el a fi un remediu naturist pentru durerile de spate. Ai nevoie de ulei de cocos pe care-l încălzeşti pe baie de aburi şi în care adaugi o mână de căţei de usturoi zdrobiţi. După ce se răceşte amestecul, îl aplici pe spate, în zona dureroasă, sub formă de masaj.

Uleiul de iarbă-neagră

Este şi el, cu certitudine, leac pentru durerile de spate. Acest ulei îl poţi obţine prin macerarea a 200 de grame de flori de iarbă-neagră într-un litru de ulei de măsline, timp de două săptămâni. Apoi, strecori amestecul şi obţii un ulei de masaj care te va scăpa de durerile de spate.

Uleiul de eucalipt

Se spune că şi uleiul de eucalipt este unul dintre remedii naturiste care alungă durerile de spate. Acesta se amestecă cu ghimbir, iar apoi se aplică acolo unde se simte durerea. Aceasta va dispărea la scurt timp după aplicarea acestei compoziţii.

Coaja de tei

Şi coaja de tei se pare că este un remediu naturist pentru durerile de spate. Ai nevoie de infuzie de coajă de tei pe care o prepari astfel: fierbi la foc mic 100 de grame de coajă de tei în 2 litri de apă până ce se evaporă un sfert din cantitatea de apă. Timp de 3 săptămâni ţine o cură cu astfel de infuzie, bând între mese, câte puţin şi des.

Muşeţelul

O altă plantă care s-a dovedit a fi un remediu naturist pentru durerile de spate este muşeţelul. Consumă 3 ceşti de infuzie de muşeţel zilnic pentru a calma ţesuturile musculare tensionate.

Mai multe