Horoscopul sănătăţii în 2015

20 decembrie 2014   Dezvoltare personală

Berbec

Firea ta încăpăţânată îşi va spune cuvântul şi la anul, căci vei avea mici conflicte, fie la serviciu, fie cu membrii familiei, fapt care ar putea să-ţi creeze şi stări de anxietate. Nu ar strica să începi un tratament bazat pe produse naturale şi să faci mai mult sport.

De asemenea, nativii din Berbec sunt predispuşi la migrene în 2015. Astrele mai spun că în perioda februarie-aprilie pot apărea şi dureri de spate.

Taur

Ianuarie, mai, iunie şi septembrie sunt lunile în care ar trebui să fii atent cu sănătatea, după cum spun astrele. Pot suferi din cauza unor boli mai vechi, în timp ce unii nativi pot suferi din cauza unor afecţiuni de stomac sau boli ale rinichilor. Mai mult, femeile se pot confrunta cu probleme menstruale.

Gemeni

Nu neglija sănătatea, poate este momentul să te apuci de sport, în prima parte a anului, astfel încât să fii în formă până la sfârşitul lui 2015. Poţi face şi o cură naturală de creştere a imunităţii, mai ales că te poţi confrunta cu răceli.

Unii nativi pot avea probleme cu reumatismul, mai ales în lunile octombrie şi noiembrie. În rest, astrele spun că nu vor fi probleme majore de sănătate pentru cei din această zodie.

Citeşti şi:

- Crezi în horoscop? Te poţi îmbolnăvi!

- Personalitatea, în legătură cu zodia şi grupa sangvină

- Ce legătură este între zodie şi personalitate

Rac

Cei născuţi în această zodie trebuie să fie mai atenţi la ceea ce mănâncă, pentru a evita probelemele digestive, dar şi la acumularea de kilograme. Un alt sfat de care să ţină cont este să aibă grijă şi să respecte pe cât posibil un program de somn, pentru că oboseala poate cauza, în timp, probleme de sănătate.

Şi unele tulburări de vedere le pot da bătăi de cap celor născuţi sub semnul Racului. Pot preveni aceste probleme prin alimentaţie, mai ales prin consumul de alimente bogate în vitamina A, precum morcovul, ficatul, untura de peşte, spanacul, fasolea verde.

Leu

Este bine să faci curăţenie printre prieteni, să înlături toate persoanele negative din viaţa ta. Apoi vei străluci, căci nu te va mai încărca nicio persoană cu energie negativă. În toamnă, te-ai putea simţi un pic slăbit şi vei avea nevoie de un consult medical de rutină. Dacă te numeri printre persoanele nemulţumite de aspectul fizic, este un an prielnic pentru a face ceva în acest sens.

Fecioară

Semnul tau zodiacal e tranzitat de planetetele Venus, Jupiter, Marte, ceea ce înseamnă că nativii vor sta foarte bine cu sănătatea. Au un an plin din punct de vedere profesional, ceea ce le poate aduce stări de anxietate şi stres, factori care poate da unele afecţiuni ale stomacului, dar şi dureri de cap.

Balanţă

Este timpul să ducă o viaţă mai sănătoasă şi să renunţe la vicii, cum ar fi fumatul. Şi practicarea unui sport le-ar fi de mare ajutor. Lunile martie şi septembrie pot fi solicitante, de aceea pot apărea anumite probleme de sănătate.

Insomniile le pot da bătăi de cap nativilor din Balanţă, iar unele native se pot confrunta cu afecţiuni ginecologice. Un set de analize de sânge este indicat, la jumătatea anului.

Scorpion

Se anunţă un an bun din punctual de vedere al sănătăţii, mai ales în primele luni ale lui 2015. Spre sfârşitul anului, când Jupiter intră în zodiac Scorpionului, înseamnă că nativii se pot confrunta cu unele boli acute. Atenţie, deci, dacă nu v-aţi operat de apendicită. Unele afecţiuni de care au suferit aceşti nativi în trecut pot recidiva.

Săgetător

Pot apărea probleme minore de sănătate în martie, aprilie sau în noiembrie, spun astrele. Este bine să te apuci de un sport şi să nu îţi mai faci scenarii, cum că ai suferi de o afecţiune sau alta. În loc să te consumi întrebându-te dacă ai vreo boală gravă sau nu, mergi la un consult la medicul de familie pentru un control de rutină.

Capricorn

Evită mâncărurile picante, dar şi curele drastice de slăbire, ca să nu-ţi îmbolnăveşti ficatul, pancreasul sau stomacul. Atenţie la vară, când mergi la plajă, la arsurile solare. Foloseşte creme de protecţie solară, ca să ai o piele sănătoasă.

Vărsător

Vei avea şi o sănătate de fier, spre deosebire de ultimii ani, când mai mereu se găsea câte o problemă de sănătate care să-ţi dea bătăi de cap. Ai grijă şi de sănătatea danturii, căci s-ar putea să fie nevoie de câteva vizite la medicul stomatolog.

Peşti

Sensibili, nativii din Peşti se pot confrunta cu stări de tristeţe inexplicabilă. O infecţie în organism este posibil să apară în perioada mai-iulie, după cum spun astrele. Dacă vrei să te apuci de un regim de slăbire, 2015 este un an prielnic, pentru că nu vei mai abandona, aşa cum s-a întâmplat în anii trecuţi.

Mai multe