Vrei să fii mai atrăgător? Iată ce trebuie să faci!

5 decembrie 2013   Actualitate

Persoanele care consumă frecvent fructe şi legume sunt mai frumoase, este concluzia unei cercetări realizate de oamenii de ştiinţă de la Universitatea Cambridge şi York (Marea Britanie).

Aceste vegetale conferă luminozitate tenului, sporind şi gradul de atracţie.

Pentru a ajunge la această concluzie, specialiştii au ales fotografiile a 20 de persoane, bărbaţi şi femei, şi au creat patru variante ale imaginilor. În prima dintre aceste variante, chipurile aveau o strălucire aurie, specifică persoanelor care consumă frecvent fructe şi legume, iar în a doua, feţele apăreau mai pale, la fel ca ale celor care consumă mai rar legume verzi. Pentru cea de-a treia şi a patra versiune, specialiştii au modificat fotografiile astfel încât acestea au devenit imagini abstracte.

Apoi, imaginile au fost analizate de mai mulţi voluntari. Cele mai atrăgătoare au fost considerate feţele cu strălucire aurie, adică ale celor care consumă mai des fructe şi legume.

Studiile anterioare au arătat că persoanele care mănâncă des fructe şi legume au pielea mai aurie graţie pigmenţilor conţinuţi de aceste vegetale.

Mai multe