Donează sânge!

29 mai 2017   Actualitate

Prin intermediul campaniei numite „N-avem sânge!”, Crucea Roşie Română, alături de Institutul Naţional de Transfuzie Sanguină şi de Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti atrag atenţia asupra nevoii constant de sânge în spitalele din întreaga ţară.

Când poţi să donezi zilele acestea!

100 de voluntari sunt gata să primească pe toţi cei care doresc să doneze sânge până pe 31 mai atât în Bucureşti, cât şi în Alexandria şi Târgovişte. Potrivit Crucearosie.ro, programul recoltărilor de sânge este următorul:

- până pe 31 mai, Bucureşti, recoltări la Centrul de Transfuzie Sanguină din Str. Dr. Caracas Constantin nr. 2-8 , Sectorul 1, între orele 07:30 şi 14:00

- 30 mai, Alexandria - Centrul Mobil de Donare de Sânge, parcarea Platoului Administrativ de lângă Instituţia Prefecturii, în intervalul orar 09.00 – 14.00

- 31 mai, Târgovişte - Centrul Mobil de Donare de Sânge, Platoul Prefecturii, între 09.00 şi 14.00

Te-ar mai putea interesa: De ce e bine să donezi sânge

„Campania lansată de Crucea Roşie Română face apel la umanitate, solidaritate şi la responsabilizarea oamenilor. Sângele este un ţesut viu care nu poate fi înlocuit cu un produs de laborator, de aceea trebuie să donăm sânge pentru cei care au nevoie. Ne dorim ca cetăţenii să răspundă la chemarea noastră şi să salveze vieţi. Pot face acest lucru donând sânge atât la Centrele de Transfuzie Sanguină, cât şi la centrele mobile de sânge”, a declarat Ioan Silviu Lefter, director general Crucea Roşie Română.

Mai multe