Dinţi ficşi într-o singură şedinţă

22 noiembrie 2013   Actualitate

Numeroşi pacienţi care riscă să îşi piardă dinţii pot beneficia acum de o restaurare completă a danturii într-un timp foarte scurt.

Sky fast&fix este o tehnologie ultramodernă prin intermediul căreia se realizează într-o singură zi procedurile de extracţie, implantare şi restaurare temporară în cadrul unei singure operaţii. Se evită astfel alte proceduri de augmentare care presupun atât timp de aşteptare prelungit, cât şi costuri suplimentare, precum şi dureri post operatorii îndelungate.

„Acest nou tratament este la foarte mare căutare, pentru că pacienţii primesc în aceeaşi zi implanturile dentare şi o lucrare provizorie, îmbunătăţind considerabil gradul de acceptare al tratamentului. De asemenea, restaurarea temporară permite o planificare anticipată a vizitelor ulteriore la cabinetul stomatologic, precum şi stabilirea unui preţ fix pentru lucrare. Evităm astfel situaţiile în care lipsa banilor sau lipsa timpului duc la întreruperea tratamentului”, a declarat dr. Raluca Pascu, medic primar stomatolog, specialist ortodonţie şi ODF la Clinica Stomatologică Multident.

Comfortul pacientului este indiscutabil sporit, acesta primind în ziua intervenţiei o construcţie fixă, formată cel mai adesea din 10 dinţi. Se poate mânca imediat după operaţie.

Un alt avantaj al acestui sistem de ultimă generaţie este faptul că lucrează silenţios, majoritatea oamenilor dezvoltând frica de dentist din cauza frezei. Sunetele emise de acest aparat pot da naştere unei stări de anxietate şi nervozitate. Prin utilizarea Sky fast&fix, această problemă poate fi înlăturată.

Mai multe