Cum afectează ceea ce mâncăm pielea feţei

26 februarie 2016   Actualitate

Potrivit cercetătorilor, există o legătură între piele şi sistemul digestiv, astfel încât acestea se pot vedea pe anumite părţi ale feţei care reacţionează la stres în intestin, în funcţie de tipurile de alimente sau băuturi la care ai intoleranţă. Iată cum afectează ceea ce mâncăm pielea feţei: Faţă de zahăr - caracteristici

Consumul excesiv de zahăr duce la apariţia ridurilor, ochi cu pleoapa căzută, aspect uscat al pielii feţei, apariţia coşurilor pe toată suprafaţa feţei, piele subţire, nuanţă a pielii albă, palidă şi sprâncene subţiri.

De ce apar acestea? Se pot perturba bacteriile din intestin şi declanşa apariţia acestora. Potrivit doctorului Mapping, tactul digestiv este legat de frunte şi de aceea par coşurile şi pielea se usucă. Insulina poate pune presiune pe glandele renale, care au control asupra frunţii, şi de aceea se subţiază pielea şi sprâncenele devin mai subţiri.

Mai multe