Camerele frigorifice de capacitate mare, cele mai bune solutii de congelare!
In ziua de astazi, in care se vorbeste continuu despre poluare si incalzire globala, risipa alimentara este una dintre cele mai stringente probleme cu care se confrunta omenirea, mai ales in conditiile unei populatii aflate in continua crestere.
Aceasta afecteaza atat intreaga planeta, ca un tot unitar, reprezentand, practic, o gestiune defectuoasa a resurselor, cat si fiecare gospodarie sau business din industria ospitalitatii in parte. Despre ultimul caz vom vorbi in continuare, afland cum puteti preveni aruncarea alimentelor, rotunjindu-va astfel profiturile intr-o perioada in care HoReCa a fost greu incercata.
Daca detineti sau administrati un restaurant, un abator, o fabrica de preparare a carnii, un centru logistic alimentar sau un supermarket, aveti nevoie de o camera frigorifica. Acestea sunt echipamente frigorifice voluminoase si incapatoare, care genereaza temperaturi de refrigerare sau congelare, chiar si in conditiile unui mediu ambiental de pana la +43 de grade Celsius.
Ele sunt ideale pentru orice unitate de alimentatie publica avand o capacitate mare de productie si o nevoie de depozitare a alimentelor pe masura. In continuare, ne vom referi, insa, doar la acele echipamente care furnizeaza temperaturi de congelare (sub 0 grade Celsius).
Bineinteles, produsele din carne sunt cele care ajung cel mai des sa fie depozitate intr-o camera frigorifica de congelare, mai ales ca romanii sunt avizi dupa acest aliment si il consuma in cantitati mari. In aceste conditii, trebuie sa va adaptati intotdeauna oferta in functie de cerere, mai ales in preajma anumitor sarbatori, precum Paste sau Craciun, in care vanzarile ating cote record.
De altfel, un echipament HoReCa avand rolul de conservare a carnii va ajuta sa preveniti situatiile in care ati fi nevoit sa aruncati zeci sau poate sute de kilograme de carcase, protejandu-va astfel bugetul, in cei mai dificili ani pentru industria ospitalitatii.
Un furnizor profesionist si cu o experienta indelungata pe piata, asa cum este Fresco Expert, care sustine geniul in bucatariile de top din Romania inca din anul 1992, are in oferta sa numeroase modele de camere frigorifice de congelare.
Acestea au o capacitate mare, permit accesul facil la produsele depozitate si sunt concepute pentru o functionare continua, fara fluctuatii sau intreruperi, generand un consum de energie electrica relativ redus, comparativ cu randamentul lor. In plus, ele sunt insotite de garantie Base Care inclusa in pret (montaj, 12 luni piese de schimb si manopera). Iata, in continuare, cateva exemple de astfel de produse:
Camera frigorifica 4,8 metri cubi - pret 9.364 de lei
Dimensiuni: 180x180x220 de centimetri / Greutate neta: 435 de kilograme;
Camera frigorifica 9 metri cubi - pret 13.556 de lei
Dimensiuni: 270x210x220 de centimetri / Greutate neta: 665 de kilograme;
Camera frigorifica 14,9 metri cubi - pret 19.702 lei
Dimensiuni: 300x300x220 de centimetri / Greutate neta: 948 de kilograme.
Toate cele trei modele enumerate anterior provin din oferta platformei internationale Virtus Group GmbH si sunt dotate cu izolatie de 120 de milimetri, colturi rotunjite, pardoseala antiderapanta din inox si usa cu garnitura si inchidere usoara.