Produsele White Glo conţin ingrediente naturale şi de calitate superioară care contribuie substanţial la o igienă orală de excepţie. Formula unică de albire a fost concepută pentru a elimina petele şi colorarea dinţilor cu ajutorul microparticulelor de lustruire.

Pasta de dinţi White Glo este produs de Laboratoarelor Barros din Australia. White Glo prezintă o gamă de produse speciale pentru albirea dinţilor şi pentru igiena gurii

Primul produs al gamei White Glo este pasta de dinţi Professional Choice

Este primul produs care a apărut pe piaţă în 1993 şi a fost special conceput pentru actori şi fotomodele. În 1995 produsul a intrat pe piaţa de larg consum.

White Glo Professional Choice a fost evaluat ca fiind pasta de dinţi cu cel mai eficient efect de albire de către Asociaţia Consumatorilor din Australia, în ianuarie 2005, iar acum este considerat produsul nr. 1 pe plan mondial pe segmentul albirea dinţilor.

White Glo Smokers - pasta de dinţi pentru fumători

Pasta de dinţi White Glo Smokers este un produs premium, adresat fumătorilor. Pasta de dinţi White Glo Smokers pentru fumători este îmbogăţită cu diatomit, un mineral natural ce ajută la îndepărtarea petelor de tutun de pe smalţul dinţilor şi la eliminarea respiraţiei neplăcute, cu miros de ţigări.

Microparticulele pe care le conţine pasta de dinţi pentru fumători White Glo Smokers uniformizează culoarea şi opreşte îngălbenirea smalţului dinţilor cauzat de fumat sau de băuturile şi alimentele cu mulţi coloranţi. Formula cu efect abraziv foarte delicat este potrivită utilizării zilnice şi poate fi utilizată şi pentru periuţa de dinţi electrică.

Pachetul conţine pe lângă pasta de dinţi White Glo Smokers pentru fumători şi o periuţă de dinţi cu peri de calitate superioară, ce îndepărtează petele si uniformizează culoarea dinţilor.

White Glo Coffee & Tea

Dac îţi place să bei ceai sau cafea în fiecare zi, dar eşti îngrijorat de faptul că acest obicei îţi poate păta dinţii, de-a lungul timpului White Glo îţi recomandă produsul White Glo Coffe &Tea. Formula revoluţionară a acestei paste de dinţi este special creată pentru persoanele care nu pot trăi fără cafea sau ceai, dar îşi doresc să aibă dinţi albi, strălucitori şi sănătoşi. Miniparticulele pe care le conţine pasta de dinţi White Glo Coffe &Tea previn decolorarea şi îngălbenirea smalţului dinţilor, provocate de consumul de cafea şi ceai timp îndelungat.

Pasta de dinţi White Glo coffee & tea formează o barieră invizibilă ce protejează dinţii de pete şi îngălbenire. Dantura rămâne albă şi strălucitoare, iar tu te poţi bucura în continuare de micile plăceri – ceaiul sau cafeaua! Mai mult, pasta de dinti conţine fluor, ce îţi protejează dinţii de carii. Pasta de dinţi poate fi utilizată şi pentru periuţa de dinţi electrică.

White Glo NIGHT & DAY

2 tuburi cu pastă de dinţi care revoluţionează modul de îngrijire dentară. Formulate special pentru nevoile de zi şi noapte ale gurii.
Gelul de Noapte creează mediul necesar pentru revitalizarea gingiilor şi reduce senzaţia de gură uscată în timpul noptii ceea ce duce la eliminarea gustului şi mirosului neplăcut dimineata.
Pasta de zi albeşte şi curăţă dinţii, contine “sistemul” Micro-Wax care creează un scut protector împotriva petelor cauzate de alimentele consumate în timpul zilei.
Toate pastele de dinţi contin GRATUIT: periuţa de dinţi si pachetul de scobitori

White Glo 2 IN 1

Acest produs cu efect de albire al dinţilor are în compoziţie apă de gură care pătrunde în zonele greu accesibile periuţei de dinţi, ajutând în lupta cu bacteriile care cauzează placa şi o respiraţie urât mirositoare, oferind protecţie pentru mai multe ore după utilizare.

White Glo - TRAVELLER'S PACK

WhiteGlo a creat un kit de călătorie mic, dar cu un format perfect. Kitul conţine o pastă de dinţi la alegere, o periuţă de dinţi anti-pete şi un pachet de scobitori dentare Flöser. Prezentat într-o forma inteligentă, pachetul WhiteGlo pentru călătorii este alegerea ideală pentru călătoriile de afaceri, excursionişti sau pentru o minivacanţă.

White Glo - APĂ DE GURĂ

Sistemul antibacterian White Glo luptă împotriva plăcii bacteriene care cauzează respiraţia urât mirositoare, menţine gingiile sănătoase şi ajută la albirea dinţilor. Au acţiune eficientă de îndepărtare a tartrului şi igienizare a plăcilor dentare. Au în compoziţia lor numai plante naturale gen mentă, scorţişoară etc.

Comercializăm două tipuri de ape de gură: Extra Strong şi Extra Mint

Cutia produsului White Glo este compusă din: tubul cu pasta de dinţi care are un gramaj de 150 gr, periuţă de dinţi şi un pachet de scobitori. Este singurul produs care are încorporat şi se vinde cu toate cele trei elemente.

PeriuŢa de dinŢi conţine cu 38% mai multe fire decât o periuţă normală; forma în care sunt tăiate firele şi compoziţia lor ajută la obtinerea rezultatelor remarcabile privind igiena orală.

Partea posterioară a periuţei este prevăzută cu o ventuză utilizată în scopul stocării în condiţii igienice a periuţei după utilizare; Sistemul modern de fixare (poate fi pe oglindă, faianţă băii etc.) tine periuta departe de germeni şi bacterii dăunătoare.
Medicii dentisti recomandă schimbarea periuţei de câte ori se termină tubul de pastă.

Pachetul de scobitori are o configuraţie specială. Pot fi utilizate în momentele când periajul dentar nu este posibil (pauze de masă de la serviciu etc.). Forma fină şi delicată a pachetului îl face uşor de purtat în orice geantă a doamnelor sau buzunar al bărbaţilor.

Mai multe informaţii pe: www.whiteglo.ro
Intră pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/whitegloRomania şi dă Like produsului care ţi se potriveşte.