Sexul tantric te aduce pe culmile plăcerii. În ce constă

1 sex tantric jpg jpeg

Sexul tantric implică masajele erotice, tehnici speciale de respiraţii şi anumite poziţii sexuale, care oferă posibilitatea apariţiei orgasmelor repetate.

Denumire recentă, tantra este numele dat unui complex de ritualuri care presupun meditaţia, practică apărută în India în jurul secolului al V-lea. În zilele noastre, tantra este asociată cu unele practici sexuale, cu toate că ele nu au fost la început esenţiale acestui concept spiritual. Sexul tantric sau neotantra este, de fapt, o variantă modernă, occidentală a tantrei, care presupune reinterpretări ale acestui concept. În prezent, în Occident, începând cu anii 1960, neotantra a fost redusă la anumite ritualuri sexuale, fără să se mai ţină cont de aspectul spiritual.

Tantra, din cuvântul sanscrit care înseamnă „împletit/îmbinat“, este o filosofie străveche care îşi are originile în hinduism, budism şi taoism. În timp ce occidentalii tind să o asocieze cu poziţiile ilustrate în Kama Sutra, practicanţii spun că de fapt nu are prea mult de-a face cu sexul. Învăţăturile tantrice la origini o cale spre iluminarea spirituală. Versiunea vestică a fost secularizată pentru a ajuta cuplurile să-şi întărească legătura. Practica este menită să facă sexul mai raţional şi spiritual.

Prin respiraţia sincronizată şi vizualizarea energiei transmise înainte şi înapoi, cuplurile pot avea teoretic contact sexual timp de ore, ambii parteneri experimentând orgasme repetate, chiar dacă bărbatul nu ejaculează niciodată. Dacă vor reuşi, ambii parteneri se vor simţi complet acordaţi unul cu celălalt.

Sexul tantric este diametral opus sexului tradiţional. Tantra este un mijloc spiritual de exprimare, despre care se spune că intensifică şi prelungeşte legătura care există între îndrăgostiţi. Terapeuţii apelează din ce în ce mai mult la tehnicile tantrice pentru a soluţiona problemele din cuplu.

Preludiul trebuie sa fie intens

Începeţi cu un masaj tandru. Nu contează care dintre voi îl face şi care îl primeşte. Când partenerul tău simte că este timpul să puneţi capăt masajului, treceţi mai departe.

-Nu pierdeţi contactul vizual şi să respiraţi profund şi lent.

-Aşezaţi în şezut pe pat, faţă în faţă şi îmbrăţişaţi, sincronizaţi-vă respiraţia. După un timp, respiraţi alternativ. Când expiră unul, inspiră celălalt, imaginându-vă amândoi că aerul inspirat vă aduce energie care vă pătrunde şi ajunge până în zona genitală

-Puneţi-vă palmele pe pieptul partenerului şi simţiţi bătăile inimii lui, apoi îmbrăţişaţi-vă din nou, mângâiaţi-vă şi sărutaţi-vă, respirând la fel de lent şi profund

-Când unul dintre voi doreşte penetrarea, este momentul să facă o invitaţie celuilalt. În sanscrită organele genitale se numeau lingam (cel masculin) şi yoni (cel feminin), prin urmare, când unul dintre voi face invitaţia către celălalt se poate referi la ele astfel

-După penetrare, nu vă mişcaţi, mângâiaţi-vă şi sărutaţi-vă, privindu-vă în ochi. Când partenerul simte că se apropie momentul ejaculării, se va retrage

-Repetaţi acest exerciţiu de câteva ori, urmând ca ultima dată să lăsaţi să aibă loc ejacularea. Orgasmul va dura mai mult şi va fi mai intens.