Într-un cadru idilic, pus la dispoziţie de Mega Mall, revista OK! a organizat cea de-a doua ediţie a evenimentului Rooftop Party. Zeci de vedete au profitat de ocazie şi au dat startul verii printr-o petrecere pe cinste.

Cele mai îndrăgite vedete din showbizul românesc au răspuns pozitiv invitaţiei lansate de revista OK! şi au petrecut o seară ca la un festival pe terasa de la trickSHOT. Desigur, au avut de respectat un dress-code specific, ceea ce au şi făcut. Urmăriţi GALERIA FOTO pentru a afla cine a îmbrăcat ţinute ”festival chic” şi ”flower power”!

Invitaţii s-au putut delecta cu un moment artistic pus în scenă de trupa de coveruri Random Band, care a prilejluit atmosfera de festival. Luca Valentin, finalist al emisiunii ”Românii au Talent”, a oferit un moment inedit de flair bartending, spre deliciul celor prezenţi. Spre final, barmanii de la trickSHOT au făcut o demonstraţie de bar skills cu efectul domino shots. Şi ca atmosfera de festival să fie cât mai autentică, nişte statui vivante s-au perindat pe teresa Mega Mall, printre invitaţi.

Emilia Cremeria a pus la dispoziţia invitaţilor şase arome de îngheţată delicioase, în timp ce cramele Jidvei au oferit vinul Mysterium. La cornerul Gerovital Plant, invitaţii şi-au putut face tatuaje cu henna, realizate de Carmen Stochiţoiu.

Mulţumim sponsorilor şi partenerilor pentru susţinere: Mega Mall, împreună cu Terasa trickSHOTIQOS, cramele Jidvei cu vinul Mysterium, GerovitalClineoSecomCelliniEmilia CremeriaCarmen Stochiţoiu pentru henna tattoos, La Iris.