Uleiurile esenţiale ne întăresc organismul

1 2 jpg jpeg

EUCALIPT pentru rinite

Uleiul esenţial din această plantă este un supliment alimentar recomandat în cazul afecţiunilor respiratorii acute şi cronice (sinuzite, bronşite, rinite) în cazul copiilor mai mari de 6 ani şi adulţilor.

De asemenea, este indicat în perioadele de convalescenţă şi refacere a organismului. Prezintă proprietăţi antiseptice, expectorante, antiinflamatoare şi calmante asupra sistemului respirator, conferite de principiile active existente în componenţa sa. Administrare: 1 capsulă x 3/zi, timp de 3 zile

OREGANO pentru bronşite

Uleiul esenţial prezintă proprietăţi antiseptice pulmonare, mucolitice şi expectorante şi ajută la eliminarea impurităţilor branhiale datorită principiilor active existente în componenţa sa.

Te-ar mai putea interesa şi:

- Uleiurile esenţiale te feresc de răceală

- Alină durerile cu uleiuri esenţiale

CORIANDRU pentru cei cu o digestie mai lentă

Este recomandat pentru a facilita digestia în cazul persoanelor cu o digestie mai lentă sau cu dificultăţi de eliminare şi secreţie a fluidelor digestive.

ROZMARIN pentru astenie

Se recomandă pentru purificarea şi detoxifierea organismului, stimularea secreţiei sucurilor digestive, în afecţiuni ale căilor biliare şi hepatice, în anorexie, debilitate fizică şi astenie.

Poate fi benefic, de asemenea, pentru a stimula activitatea psihică prin îmbunătăţirea oxigenării creierului.

TARHON pentru pofta de mâncare

Uleiul esenţial este recomandat pentru a stimula creşterea şi reglarea apetitului alimentar. Este o alternativă naturală de stimulare a apetitul alimentar datorită proprietăţilor sale antispastice şi calmante asupra musculaturii netede din structura organelor interne.

BUSUIOC pentru colici

Poate fi folosit în afecţiuni digestive, colici intestinale, meteorism, spasme abdominale, gastro-enterite şi stări anorexice.

Prezintă proprietăţi antiseptice, diuretice, analgezice, antiinflamatoare şi febrifuge conferite de principiile active existente în componenţa sa.

,,Combat lipsa de vitamine"

Studiile arată că peste 85% din populaţia activă prezintă diverse afecţiuni cauzate de stres, de un regim alimentar sărac în vitamine şi minerale. Aceste carenţe pot fi combătute cu suplimenţi nutritivi naturali.

Este important ca aceştia să aibă un aport de substanţă activă cât mai mare, iar uleiurile fac parte din această categorie.