Olivia Newton-John se luptă de aproape 30 de ani cu cancerul. Cum a ales să se trateze

1 olivia newton john jpg jpeg

Boala nu iartă nici vedetele. Talentata Olivia Newton-John, pe care o ştim din „Grease”, a fost depistată în urmă cu mulţi ani cu cancer mamar, care a recidivat. Actriţa a ales o terapie inedită pentru a-şi alina durerile.

Actriţa are o formă agresivă de cancer la sân. După ce a anunţat că boala a recidivat la finele lui 2019, a declarat că metastazele s-au răspândit în tot corpul. Olivia Newton-John a fost prima dată diagnosticată cu cancer de sân în 1992 şi apoi în 2013. A fost operată, i s-a extirpat sânul afectat şi a făcut chimioterapie şi radioterapie. A fost nevoită să renunţe la un turneu şi să se retragă din lumina reflectoarelor pentru a lupta cu boala.

Se tratează cu cannabis, pentru alinarea durerilor

Cannabisul este cultivat în ferma soţului său, John Easterling (69 de ani), de la casa lor din California, SUA, unde acest drog e legal. Vedeta spune că are dureri mari din cauza bolii incurabile. Soţul cultivă special cannabisul pentru că numai această plantă i le mai alină. De asemenea, o ajută să doarmă.

Renumită cu rolul din "Grease"

Un musical iubit şi apreciat şi la decenii de la lansare, filmul „Grease” (1978) i-a lansat cariera lui John Travolta. El interpretează rolul lui Danny Zuko, liderul unui grup de liceeni teribili. În timpul vacanţei de vară, el o cunoaşte pe Sandy (Olivia Newton-John), de care se îndrăgosteşte. Însă cum Sandy este australiancă, iar Dany american, povestea lor trebuie să înceteze odată cu terminarea vacanţei. Totuşi, viaţa le oferă o surpriză. 

Filmul este considerat unul dintre cele mai bune musicaluri din toate timpurile, care a lansat melodii celebre precum You're The One That I Want sau Summer Nights. Filmul a primit o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun cântec (Hoplessly Devoted to You) şi alte cinci nominalizări la Globul de Aur.