Actriţa Kirstie Alley a murit la 71 de ani. Ce boală i-a fost descoperită recent

Actriţa cunoscută din filmul „Uite cine vorbeşte” a murit la vârsta de 71 de ani, informează independent.co.uk. Decesul vedetei a fost confirmat luni seara printr-o declaraţie a copiilor săi, postată pe contul de Twitter. Decesul a fost confirmat şi de managerul vedetei.

image

Kirstie Alley a fost diagnosticată recent cu cancer şi a fost tratată la Moffitt Cancer Center din Florida, potrivit familiei sale. Actriţa a murit în urma unei scurte lupte cu această boală.

“Tuturor prietenilor noştri de pretutindeni, din lumea întreagă. Suntem trişti să vă informăm că mama noastră incredibilă, feroce şi iubitoare s-a stins din viaţă după o luptă cu cancerul descoperit recent. A fost înconjurată de familia apropiată şi a luptat cu multă putere, lăsându-ne cu certitudinea bucuriei ei nesfârşite de a trăi şi de orice aventuri care o aşteaptă. Pe cât de emblematică a fost pe ecran, pe atât a fost o mamă şi o bunică uimitoare. Suntem recunoscători echipei uimitoare de medici şi asistente de la Moffitt Cancer Center pentru îngrijirea acordată. Pasiunea şi bucuria mamei noastre pentru viaţă, pentru copiii, nepoţii şi numeroasele ei animale, la care se adaugă bucuria ei eternă de a crea, au fost de neegalat şi ne inspiră să ne trăim viaţa la maximum, aşa cum şi ea a făcut-o. Vă mulţumim pentru dragostea şi rugăciunile voastre şi vă rugăm să ne respectaţi intimitatea în acest momente dificile”, se arată în declaraţia transmisă de familie.