Ce vezi în primele 5 secunde îți arată adevărata personalitate

Iluziile optice fascinează din ce în ce mai multe persoane, indiferent de vârstă sau de statutul social. Modul în care interpretăm o iluzie optică este legat de capacitatea vizuală, simțul atenției și de personalitate, explică  unii specialiști. Care este primul animal pe care l-ai văzut în imagine? Iată ce spune  acesta despre personalitatea ta.

image

Dacă ai văzut caii

De-o parte și de cealaltă a imaginii sunt plasați doi cai, care par că fac parte din părul femeii din imagine. Au un rol puternic de evidențiere a imaginii. Dacă ai văzut în primele 5 secunde caii, înseamnă că ai o personalitate liberă și hotărâtă. Totuși, ai tendința de a fi agresiv. Ești, de asemenea, o fire foarte concentrată, greu de distras, scrie timesofindia.indiatimes.com.

 Cele trei păsări care zboară în partea superioară a imaginii

Cele trei păsări care zboară în partea de sus a imaginii pot fi mai ușor de sesizat, din cauza mărimii și poziționării lor. Dacă ai văzut prima oară cele trei păsări, înseamnă că ești o persoană dornică să-și depășească limitele, o fire îndrăgostită de libertate. Nu vei face niciodată ceva care să-ți compromită libertatea și îți place să evoluezi. Îți dorești permanent să-ți atingi țelurile și să ,,zbori cât mai sus’’.

Păsările rotunde ce formează pupilele femeii din imagine

Dacă ai văzut prima oară păsările cu corpul rotund, ce alcătuiesc pupilele femeii, înseamnă că ești o persoană atentă la detalii. Nu-ți scapă nimic din vedere și nu te mulțumești cu ceea ce văd majoritatea persoanelor. Preferi să analizezi lucrurile în profunzime.

Vezi şi: Ai o personalitate puternică dacă ai aceste trăsături

Păsările ce formeză nasul și buzele femeii

Nu oricine poate vedea aceste detalii din imagine. Dacă ai văzut că buzele, respectiv nasul femeii sunt conturate din păsări, înseamnă că ești o persoană foarte atentă la detaliile de atmosferă.

Pasările care conturează sprâncenele femeii

Probabil unul dintre cele mai greu de observat detalii, este reprezentat de păsările ce țin loc sprâncenelor femeii din imagine. Dacă ai reușit să observi acest detaliu, înseamnă că ești o fire foarte atentă și profundă. De asemenea, ești un observator extraordinar.

de Anca-Teodora Popa

Sursă foto şi text: timesofindia.indiatimes.com