Ce mănâncă Beyoncé pentru fi în formă?

Cei care o admiră pe Beyoncé Knowles, cântăreață, compozitoare, creatoare de modă, mamă a unei fetițe și soție a lui Jay-Z știu că vedeta arată minunat la cei 39 de ani ai săi.

Dar, în spatele acestui aspect extraordinar stau planuri de nutriție și specialiști care o ajută. Documentarul Netflix Homecoming a descris pregătirea pentru spectacolul ei epic la Coachella, care a inclus ore de antrenamente intense, repetiții de dans și o dietă vegană de 44 de zile în urma programului de nutriție de 22 de zile al lui Marco Borges, pe care vedeta l-a urmat.

image

Foto: Shutterstock

Totuși, rutina ei zinlică nu este întotdeauna atât de strictă și poate fi o inspirație și pentru alții.  Iată ce mănâncă Beyoncé într-o zi obișnuită, fără concerte, potrivit Eating Well.

Mic dejun

Masa de dimineață este esențială pentru a o ajuta într-o zi plină, indiferent dacă este petrecut cu fiica ei Blue Ivy și Jay-Z, sau pentru muncă.

„Întotdeauna iau micul dejun . Să zicem că poate fi format din albușuri de ou pregătite sub formă de omletă, un smoothie de legume sau cereale integrale cu lapte și cu un conținut scăzut de grăsimi”, spune Beyoncé pentru revista SHAPE.

Pe parcursul zilei, își propune să bea cel puțin doi litri de apă cu lămâie și alege cât mai multe alimente întregi, neprocesate.

Masa de pranz

„La prânz și la cină mănânc mult pește și legume”, spune ea în același interviu SHAPE.

Dar asta nu înseamnă că elementele care dau energie, precum carbohidrații sunt în afara meniului. Quinoa și chiar prăjelii, ocazional, apar din când în când, în meniurile pe care artista le postează în feed-ul  ei de Instagram @beyonce.

Între mese, Beyoncé preferă câte o jumătate de baton proteic cu fructe.

image

foto: Shutterstock

Masa de seara

În timpul săptămânii, cina este adesea formată din proteine slabe și mai multe legume. Duminica și în serile cu cine în oraș, Beyoncé își permite să abordeze meniul cu relaxare. Restaurantele italiene luxoase sunt preferatele ei când familia este în New York. O duminică perfectă, potrivit unei conversații pe care artista a avut-o cu revista PEOPLE, presupune: „Fără muncă, nici măcar o discuție despre muncă; prânz la pizzeria mea preferată; un pahar de vin roșu; și vizionarea Game of Thrones. Întotdeauna mă răsfăț cu o singură masă duminica și dacă mănânc un singur fel de mâncare, pot alege orice. De obicei este pizza, care este răsfățul meu preferat", spune ea, potrivit Eat Well.

Beyoncé este sinceră în ceea ce privește efortul necesar pentru a rămâne în formă: „Nu sunt o persoană subțire în mod natural. Trebuie să muncesc pentru asta”, spune ea SHAPE.