Slăbeşte cu ajutorul enzimelor!

1 2 jpg jpeg

Enzimele sunt molecule ce ajută de digerarea hranei, descompunând-o în fragmente suficient de mici încât să treacă în sânge prin porii minusculi ai intestinelor. Eliberarea enzimelor începe atunci când mestecăm, iar calitatea acestora se reflectă în vitalitatea noastră. Pentru ca organismul să funcţioneze la parametri optimi este necesar ca în corp să existe o cantitate cât mai mare de enzime. Ele îi refac echilibrul, îl apără şi îl susţin deoarece, pe lângă favorizarea digestiei, distrug toxinele, descompun grăsimile, metabolizează amidonul şi proteinele.

Alimente sau medicamente

În opinia specialiştilor care folosesc enzimoterapia în lupta cu kilogramele, slăbitul nu ar trebui să se bazeze pe reducerea numărului de calorii, pe înfometare sau pe voinţa pacienţilor, ci pe consumul alimentelor care conţin enzime. Atunci când aceste alimente insuficiente, ei recomandă folosirea suplimentelor alimentare cu capsule ce conţin enzime digestive.

Enzimoterapia reduce poftele

Simpla eliminare a zaharurilor şi a cerealelor din dietă face posibilă pierderea kilogramelor, dacă este folosită în acelaşi timp terapia cu enzime - enzimoterapia, susţin nutriţioniştii. Capsulele cu enzime digestive, administrate la fiecare masă, inclusiv dimineaţa, pe stomacul gol, previn apariţia diverselor pofte alimentare şi reduc senzaţia de foame. Acest lucru se întâmplă deoarece nutrienţii din alimente vor fi mai bine absorbiţi, fiind descompuşi eficient de enzime, iar organismul tău se va simţi hrănit. De aceea, creierul nu va declanşa şenzaţia de foame care te face să mănânci exagerat. În plus, neplăceri ca indigestia, balonarea, crampele, constipaţia şi oboseala cronică pot fi evitate cu ajutorul enzimelor.

Elimină toxinele

Când este invadat de toxine, corpul tău încearcă să le neutralizeze, reţinând apă şi provocând îngrăşarea. Mai mult, unul dintre mecanismele de apărare ale organismului face ca toxinele ce nu pot fi eliminate să fie “ascunse” în rezervele de grăsime. Când slăbeşti, ele sunt repuse în circulaţie, supunând ţesuturile şi organele la efectele lor nocive. Însă, în cazul administrării de complexe de enzime pentru detoxifiere, de trei ori pe zi, între mese, sunt “topite” kilogramele, fiind eliminate şi reziduurile. Extractul din rădăcină de păpădie poate fi folosit ca adjuvant în terapia cu enzime pentru că ajută la tonifierea ficatului, fiind în acelaşi timp şi un bun diuretic şi purificator al sângelui.

Sunt eficiente în doze mici

Pentru că nu are efecte adverse, enzimoterapia poate fi folosită pe termen lung, până când vei ajunge la greutea pe care ţi-o doreşti. Specialiştii spun că folosirea complexelor de enzime digestive şi a complexelor enzimatice pentru păstrarea echilibrului metabolic nu dă dependenţă şi nici nu duce la diminuarea producerii enzimelor de către propriul corp. Capsulele cu enzime nu trebuie luate în cantităţi mari, din contră, dozele mici dovedindu-se cele mai eficiente, dacă sunt administrate la fiecare masă.