Testul pe care Kate Middleton a fost nevoită să îl facă pentru a se mărita cu prințul William

O nouă carte scrisă de Tom Quinn susține că, pentru a i se permite căsătoria cu Prințul William, Kate Middleton a trebuit să se supună unor proceduri și teste medicale, care au implicat și teste de fertilitate, scrie She Finds.

prințul william, kate middleton  sursa   shutterstock 186607298 jpg

Tom Quinn lansează și mai multe bombe despre Prințul și Prințesa de Wales în noua sa carte, „Gilded Youth: A History of Growing Up in the Royal Family”.

Potrivit lui Quinn, au fost destul de multe reguli pe care Kate și William au trebuit să le urmeze înainte de nuntă regală de la Westminster Abbey din aprilie 2011, din cauza faptului că viitoarea Prințesă Kate urma să fie o mireasă din afara regalității sau aristocrației și, în esență, era considerată „plebe”. Monarhia dorea să se asigure că viitoarea Prințesă Kate va putea avea copii, acesta fiind un lucru foarte important, de aceea a fost obligată să facă teste de fertilitate.

„Acestea sunt întotdeauna efectuate pentru a se asigura că o viitoare regină poate avea copii”, a scris Quinn. „Dacă Kate nu ar fi fost fertilă, nu există nicio îndoială legată de faptul că s-ar fi anulat căsătoria”. El a mai adăugat că prințesa Kate „trebuie să fi știut exact ce se întâmplă, dar nu este și nici nu a fost vreodată rebelă”.

Queen a scris și că prințesa Diana a trebuit să treacă ea însăși prin teste similare înainte de a se căsători cu prințul Charles în 1981.

image

Prințesa Kate împreună cu cei trei copii ai ei Foto: Pagina oficială de Instagram a Printului si Printesei de Walles. 

Știm deja că a avea copii, adică moștenitori la tron este atât de important în familia regală, de aceea, prințesa Diana fiind mai tânără și, prin urmare, având șanse mai mari de a-i oferi moștenitori regelui Charles a fost preferată în detrimentul adevăratei sale iubiri, Camilla.

Quinn a menționat, de asemenea, testarea regretatei Prințese Diana, scriind: „Diana s-a plâns, într-o scurtă întâlnire cu mine, că a crezut, cu toată inocența, că controalele ei preconjugale aveau de-a face cu starea generală de sănătate, realizând abia mai târziu că a fost de fapt, testată pentru fertilitate.

Din fericire, Kate a trecut toate testele, iar ea și Prințul William sunt părinți a trei copii frumoși – Prințul George, 9 ani, Prințesa Charlotte, 7 și Prințul Louis, 4.

Chiar luna trecută, astroloaga Debbie Frank, despre care se spunea că ar fi o prietenă apropiată a regretatei Prințese Diana, a susținut că a văzut un al patrulea copil în viitorul nu atât de îndepărtat al Prințului și Prințesei de Wales „undeva în 2023”.

Citește și Cum tratezi incontinența urinară