Prințesa Kate Middleton a publicat o poză cu tatăl ei. Ce vrea să transmită

Primii ani din viață sunt determinanți pentru sănătatea mintală a adultului, lucru pe care Prințesa Kate dorește să-l conștientizeze cât mai multă lume, scrie US Magazine.

Prințesa Kate a distribuit o fotografie din copilăria ei, alături de tatăl său,  Michael Middleton, pentru a promova conștientizarea importanței conexiunii pentru o sănătate mintală timpurie, cu efecte în viața de adult.

kate middleton tunsoare jpg

Fotografia, în care este reprezentată Kate, bebeluș cu mâinil întinse spre fața tatălui ei, are următorul mesaj: „Fețele (părinților) sunt cea mai bună jucărie a unui copil”, după care anunță faptul că a lansat campania „ #ShapingUs pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la rolul vital pe care îl joacă primii noștri ani în modelarea restului vieții”, a scris prințesa de Wales, în vârstă de 41 de ani, pe Instagram.

image

Prinţesa Kate în copilărie, alături de tatăl său, Michael Middleton. Courtesy of The Prince and Princess of Wales/Instagram

De asemenea, Prințesa Kate a continuat, făcând tuturor o recomandare:  „În acest weekend, ne-ar plăcea să petreceți timp cu prietenii, familiile, colegii și comunitățile voastre, vorbind despre copilăria voastră timpurie și despre cum v-a modelat viața.”

Prințesa Kate este mama prințului George, în vârstă de 9 ani, a prințesei Charlotte, în vârstă de 7 ani și a prințului Louis, în vârstă de 4 ani.

Ea și-a concentrat o mare parte din activitatea de caritate pe sprijinirea copiilor în primii ani de viață, astfel încât aceștia să poată deveni adulți sănătoși și fericiți. Campania #Shaping Us, lansată de prințesă are scopul de a crește înțelegerea publicului cu privire la importanța primilor cinci ani din viața unui copil.

În iunie 2021, imediat după ce și-a sărbătorit cea de-a 10-a aniversare alături de soțulei, prințului William, ea a lansat Centrul Fundației Regale pentru Copilărie timpurie, care promovează conștientizarea impactului primilor ani de viață, iar campania lansată recent face parte din eforturile acestui centru.

Și ducesa de Cornwall a suținut campania „Sper că veți lua în considerare să facem o fotografie împreună cu voi înainte de a cincea aniversare, pentru a ajuta la aceste conversații și pentru a împărtăși și câteva zâmbete și amintiri.”

În cadrul campaniei, Alteța Sa Regală a filmat o conversație cu Roman Kemp, lansată pe canalul YouTube al Prințului și Prințesei de Wales.

Kate a explicat că munca ei se concentrează pe primii cinci ani de viață.. „Pentru că este momentul în care creierul nostru crește cel mai repede, este cel mai maleabil, așa că este într-adevăr un moment critic pentru a pune bazele viitorului nostru adult. Este ca și cum ai construi o casă fără fundații puternice, fără acest tip de început solid în viață”.

Kate Middleton, sursă foto: Contul oficial de Instagram The Prince and Princess of Wales

Foto: Contul de Instagram al Printului și Printesei de Wales. 

Citește și Tehnologia inovatoare prin care pot fi îmbunătățite performanțele creierului