Doar o persoană isteață poate identifica tatăl bebelușului în 7 secunde!

Poți să-l identifici pe adevăratul tată al bebelușului din imagine în 7 secunde?

Iată  o modalitate distractivă de a-ți testa nivelul de inteligență pe baza deciziilor pe care le iei  în timp ce rezolvi teaserul din imagine.

 În cadrul acestor tipuri de provocări pentru IQ, trebuie să analizezi  problema cu atenție și să ajungi la un răspuns folosindu-te abilitățile de raționament analitic și logic.

Astfel de exerciții provocatoare, care fac o ghicitoare simplă mai interesantă, adăugând un element distractiv te determină să gândești creativ pentru a ajunge la răspuns, deoarece răspunsul nu va fi chiar evident și nu îl vei putea vedea imediat.

Așadar, iată o provocare ce presupune să identifici adevăratul tată al bebelușului din imagine.

image

Sursa imagine: Bright Side

În imagine, puteți vedea o femeie care își ține copilul în brațe. Trei bărbați stau lângă femeie și copilul ei. Cu toate acestea, doar unul dintre acești trei bărbați este adevăratul tată al copilului.

Rezolvi misterul din imagine, găsind care este adevăratul tată al bebelușului, gândind ca un detectiv ce poate identifica în doar 7 secunde toate indiciile necesare pentru a trage concluzia corectă.

Așdar, priviți imaginea cu mare atenție înainte de a răspunde la acest puzzle, deoarece răspunsul nu este atât de simplu pe cât au putea să crezi!

2 jpg

Sursa imagine: Bright Side

L-ai văzut pe adevăratul tată al bebelușului în 7 secunde?

Cei trei bărbați sunt numerotați 1, 2 și 3 în imagine. Dacă te uiți cu atenție la trăsăturile celor trei bărbați, atunci vei putea identifica adevăratul tată al bebelușului.

Compară culoarea ochilor bebelușului și a celor trei bărbați. Al treilea bărbat are aceeași culoare a ochilor ca și copilul.

image

Sursa imagine: Bright Side

Deci, răspunsul la această provocare este că al treilea bărbat (numărul 3) este adevăratul tată al copilului.