Specialiştii au căutat costant un leac care să vindece cancerul şi iată că acum au descoperit o plantă minune chiar la noi în ţară. Potrivit unui studiu realizat de către specialiştii de la „Life Science”, aceasta are capacitatea de a elimina până la 98% din celulele responsabile de dezvolatarea cancrului în oganism. Totul se întâmplă în doar 16 ore.

Atemisia Annua sau în traducere peliniţă, cunoscută oamenilor şi sub denumirea de pelin dulce are capacitatea de a distruge celulele canceroase existente în organism dacă este administrată în combinaţie cu fierul.

Studiul publicat în „Life Science” a dezvăluit şi faptul că în trecut substanţa activă din peliniţă şi anume artemisinina a fost folosită cu succes în tratarea diverselor maladii.

Modalitatea de acţionare asupra celulelor fiind aceea că fierul euşeste să fie asimilat de celulele bolave prin intermediul receptorilor de transferină, care ajută la procesul de separare celulară. Inclusiv celulele sanătoase din organism beneficiază de avantajele fierului.

Citeşte şi: Situaţii în care ai nevoie de mai mult fier

Conform studiilor şi experimentelor deja efectuate pe această temă s-a ajuns la concluzia că această combinaţie a fierului cu substanţa activă a peliniţei ajută la combaterea acestei teribile boli.

Testată pe 55 de tipuri de cancer

Artemisinina a fost izolată pentru prima dată în anul 1972 de către doi savanţi de origine chineză, de la Uiversitatea din Washington. Atunci a fost folosită pentru a combate malaria apărută în timpul războiului din Vietnam.

Află AICI cum te poate ajuta vinul să îţi menţii sănătatea!

Astfel artemisinina a devenit cunoscută pentru capacităţile sale de a trata malaria dar şi pentru că este eficientă în lupta tulpinei de Plasmodium care este foarte rezistentă la medicamente.

A fost testată pe 55 de tipuri de celule caceroase şi s-a observat astfel că are efecte extrem de benefice asupra leucemiei, cancerului de colon, pancreas, prostată, cancer de piele, rinichi şi chiar tumori cerebrale.

Modalităţi de administrare

Este recomandat ca acest tratament naturist să se ia pe stomacul gol. Se poate lua însă cu puţin iaurt si ulei cu conţinut de omega 3. Cea mai importantă administrare este cea de seara ( bolilor canceroase sunt active noaptea).

În cazul în care ai făcut tratamente cu raze, nu este recomanată administrara ei, deoarece se răspândeşte fierul în tot organismul. Seara se poate lua dupa cina, după ce trec minimum 3 de la masă.