Clinica SANADOR Floreasca, deschisă recentpe Calea Floreasca nr. 165, în incinta ONE Tower,oferă acces pacienţilor, la fel ca şi celelalte clinici SANADOR, la o echipă medicală de prestigiu, cu înaltă pregătire profesională şi vastă experienţă, dar şi la echipamente medicale cu tehnologii de ultimă generaţie. Aici, pacienţii au acces la consultaţii în peste 40 de specialităţi medicale şi chirurgicale pentru adulţi şi copii. Cabinetele de consultaţii sunt situate la mezanin, cu zone dedicate pentru adulţi, respectiv pentru copii.

La parterul Clinicii, se află Departamentul de radiologie şi imagistică medicală, dotat cu cele mai avansate echipamente Siemens: RMN 3 Tesla Siemens Magnetom Vida – echipament care foloseşte cea mai avansată tehnologie dezvoltată pentru RMN, BioMatrix, CT Siemens Somatom Definition Edge 128 slice, cu o rezoluţie spaţială de până la 0,3 mm, cu putere diagnostică foarte mare şi sistemul de radiologie digitală Siemens Multix Impact.

Echipamentelor de radiologie-imagistică medicală li se adaugă ecografe GE de ultimă generaţie – Voluson şi Vivid. Ecograful Voluson E10 BT21 reprezintă cel mai avansat tip de ecograf la nivel mondial. Cu Voluson E10 BT21, SANADOR aduce în România cele mai noi şi mai performante tehnologii din domeniu şi astfel se menţine în fruntea serviciilor medicale.

În Clinica SANADOR Floreasca pacienţii au acces şi la recoltarea de analize medicale şi de laborator, iar printre specialităţile medicale la care poate fi programat un consult se numără: Alergologie şi imunologie clinică,Boli infecţioase, Cardiologie, Chirurgie generală,Chirurgie plastică şi microchirurgie reconstructivă, Diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice, Dermatovenerologie, Endocrinologie, Gastroenterologie, Hematologie Clinică, Medicină de familie, Medicină internă, Medicina muncii, Neurochirurgie, Neurologie, Obstetrică-ginecologie, Oftalmologie,Oncologie medicală, ORL, Ortopedie şi traumatologie, Pediatrie, Pneumologie, Psihiatrie, Reumatologie, Urologie.

Printre specialităţile pediatrice la care părinţii pot apela cu încredere pentru o evaluare medicală a celor mici se numără: Cardiologie pediatrică, Chirurgie pediatrică, Gastroenterologie pediatrică, Neurologie pediatrică, Ortopedie pediatrică, Psihiatrie pediatrică, etc.

„Aşa cum ne-am obişnuit deja pacienţii, am deschis Clinica SANADOR Floreasca pentru a creşte accesul populaţiei din această zonă rezidenţială a Capitalei la serviciile medicale performante oferite de SANADOR. Vorbim despre o investiţie de peste 6 milioane de euro, prin care asigurăm pacienţilor noştri cele mai moderne servicii medicale, oferite de o echipă ultraperformantă”, a declarat Dr. Doris Andronescu, directorul general SANADOR.