Se spune că plantele au fost create de Dumnezeu astfel încât să semene cu organele corpului omenesc şi să conţină tot ceea ce au nevoie pentru o bună funcţionare a acestuia.

Nutriţionistul italian Christa Orecchio a elaborat o teorie conform căreia multe dintre legumele şi fructele din natură seamănă, întregi sau secţionate, cu organele vitale ale corpului uman. Dacă tăiem o ciupercă în jumătate, vom observa că seamănă cu o ureche umană. Prin urmare, ciupercile sunt recomandate pentru îmbunătăţirea auzului, lucru explicabil prin conţinutul de vitamina D.

Întărind aceasta teorie, putem continua prin analizarea morcovului, despre care lumea ştie că ajută la îmbunătăţirea vederii.
Ca să putem înţelege şi susţine această teorie, este suficient să vedem care sunt plantele care prezintă asemănări cu organele corpului uman:

1. Nucile ( întregi sau tăiate pe jumătate ) seamănă în mod izbitor cu un creier uman. O jumătate de nucă ne arată cele două emisfere, creierul mare şi creierul mic, iar cutele şi încreţiturile ei sînt similare circumvoluţiunilor de pe cortex. Studiile arată că într-adevăr, aceste fructe contribuie la dezvoltarea transmiţătorilor neuronali care ajută la funcţionarea creierului.

2. Boabele de fasole au formă identica cu cea a rinichilor; pe de altă parte, este binecunoscut faptul că fasolea ajută la funcţionarea optimă a aparatului urinar, igienizând rinichii şi căile urinare.

Citeşte articolul integral pe ANTENA SATELOR