Doreşti să-ţi condimentezi viaţa sexuală, să primeşti şi să oferi senzaţii de neuitat în dormitor? Ei bine, doar cu puţin antrenament, orgasmul poate deveni un obiectiv mult mai uşor de atins.

Pentru a face exerciţiile Kegel, în primul rând trebuie să identifici muşchii care trebuie antrenaţi. Cel mai simplu este să încerci să opeşti jetul de urină. Dacă reuşeşti să faci acest lucru, înseamnă că ai prins mişcarea principală. Atenţie însă, exerciţiile Kegel nu trebuie făcute atunci când simţi că ai nevoie să urinezi, deoarece pot avea efect contrar: de slăbire a muşchilor perineului. În afară de asta, nu există alte restricţii şi le poţi face oriunde, fie că eşti în maşină, la birou sau pe canapea, la televizor. Aşadar, contractă muşchii vaginului, menţine astfel timp de 5-10 secunde, şi repetă mişcarea de zece ori. Exerciţiul trebuie făcut de câte 4-5 ori pe zi, iar rezultatele vor apărea după aproximativ o lună.

Şi bărbaţii o pot practica

Reprezentaţii sexului masculin pot face şi ei exerciţii pentru a controla mai bine momentul ejaculării, dar şi pentru a creşte fermitatea penisului. Astfel, atunci când eşti relaxat, contractă muşchii care controlează jetul de urină, menţine astfel timp de 10 secunde, apoi relaxează timp de 10 secunde. Repetă mişcarea de 10 ori, de câte trei ori pe zi. În scurt timp vei remarca diferenţa, atât tu cât şi partenera ta.