Cu trecerea timpului, responsabilităţile în familie se înmulţesc, apar copiii şi, de cele mai multe ori, uiţi să mai fii femeia de la început. Dacă relaţia cu soţul tău nu mai este cum era odată, poate fi primul semn că ai pus alte lucruri pe primul loc şi că ar fi timpul unor mici, dar semnificative schimbări!

De-a lungul vieţii joci mai multe roluri: eşti fiică, soţie şi, mai apoi, mamă. Şi pentru că o căsnicie tihnită nu se susţine doar cu a face curat, mâncare şi cu crescutul copiilor, important este să-ţi aduci aminte să fii, înainte de toate, femeie.

Alocă mai mult timp relaţiei cu soţul tău, redescoperiţi împreună momentele de tandeţe şi micile lucruri comune, care vă fac plăcere!

Fii mai atentă la ceea ce-i place sau îl oboseşte

Dacă lui îi place să se uite la diverse competiţii sportive, stai alături de el. Încearcă să te arăţi interesată şi de felul în care a decurs ziua lui la locul de muncă. Este important să ştie că are cu cine-şi împărtăşi grijile şi realizările. Şi, în plus, dă-i răgaz să se relaxeze odată ajuns acasă. Nu-l bombarda cu detalii, poveşti sau întrebări nefireşti.

Lasă-l să se manifeste ca bărbat

Respectă-l, cere-i sfatul din când în când şi lasă-i posibilitatea să ia decizii, fără să intervii. Bărbaţilor le place să ştie că pot fi de ajutor şi că pot „îndrepta” lucrurile, aşa că dă-i şansa să valorifice ce are de oferit. Şi ai grijă să-i arăţi aprecierea ta sinceră.

Dacă vrei să-l surprinzi, trimite-i un mesaj în care enumeri calităţile şi motivele care te fac să-l iubeşti. Este important să ştie că eşti mândră de el ca bărbat şi că nu ai „uitat” de ce l-ai ales.

Află mai multe pe clickpentrufemei.ro