Cum te ajută biorezonanţa în lupta cu bolile? Ce răspunde specialistul

1 biorezonanta jpg jpeg

Alergii, insomnii, tulburări hormonale, boli de inimă – toate acestea pot fi tratate fără durere cu ajutorul biorezonanţei magnetice. Această metodă poate înlocui tratamentele obişnuite sau le poate ajuta să aibă rezultate mai bune.

Tot mai multe cabinete au, în ultimul timp, posibilitatea diagnosticării şi tratării cu biorezonanţa magnetică. În ce boli te ajută? Ce rezultate are? La o primă căutare pe internet, am aflat că prin biorezonanţă se preiau semnalele produse de organism şi se prelucrează, se echilibrează (acolo unde este sesizat un blocaj) şi ulterior se retransmit în organism. Bolile sunt tratate sau „luate din faşă“ fără bisturiu, fără durere, doar folosindu-se de resursele corpului. Am mai aflat că peste 70% din pacienţii care au încercat metoda au înregistrat o îmbunătăţire a stării de sănătate sau chiar s-au vindecat. Cum cifrele arătau atât de bine, ne-am decis să încercăm şi noi metoda. Şi iată ce am aflat de la specialiştii Centrului de Sănătate şi Viaţă Armonia din Bucureşti!

Şedinţa, de cel puţin 30 de minute

3 ionela jpg jpeg

În primul rând, metoda nu este dureroasă. Însă ai nevoie de răbdare, pentru că o şedinţă poate dura cel puţin 30 de minute. Prima şedinţă ţine cel mai mult (chiar câteva ore!), pentru că în timpul ei se pune şi diagnosticul. În unele cazuri, ţi se vor lipi electrozi pe corp, în altele, va trebui să ţii în mână pe aproape toată durata şedinţei două „manete”. Depinde de aparatul folosit. În funcţie de sensibilitate, poţi simţi furnicături în podul palmei. Înainte de a face prima şedinţă, specialiştii m-au lămurit că nu este nevoie de o pregătire specială pentru biorezonanţă.

Diagnosticul şi tratamentul, pe loc

4 biorezonance grafic jpg jpeg

În timpul şedinţei, sunt momente când nu trebuie să vorbeşti (atunci când se fac măsurătorile). În rest, chiar este recomandat să comunici cât mai mult cu doctorul, cel în măsură să pună cap la cap informaţiile oferite de aparat. Dar cum funcţionează biorezonanţa? Am aflat că aparatul citeşte oscilaţiile electromagnetice din corp produse de fiecare moleculă, celulă sau organ. Pe monitorul calculatorului se va afişa întreg „istoricul” tău medical: de ce boli suferi, ce afecţiuni rişti să faci, dar şi la ce tratament reacţionezi mai bine. La sfârşitul primei şedinţe, vei pleca cu un diagnostic clar şi cu tratamentele de urmat. Primul tratament este făcut pe loc, imediat după diagnosticare. Autosugestie sau nu, starea de bine o simţi imediat cum ai plecat din cabinet. Practica a arătat însă că efectele biorezonanţei apar  în câteva zile de la prima şedinţă.

Acupunctura, variantă de terapie

Tratamentele propuse sunt din cele mai diverse, în funcţie de profilul pacientului: acupunctură, terapie florală, cristaloterapie, homeopatie. Iar lista poate continua. şi se pot reocomanda şi terapii mai puţin obişnuite în cabinetele din România, dar uşor de urmat. De exemplu, terapia prin... frumuseţe. După prima şedinţă, specialistul îţi va indica un anumit număr de şedinţe de întreţinere. Şi se vor recomanda şi suplimente, chiar şi schimbarea stilului de viaţă şi a dietei.

Ce afecţiuni se pot trata

  • Deficienţe de vitamine,  minerale, enzime, hormoni etc.
  • Detectarea paraziţilor în sânge
  • Boli de inimă
  • Afecţiuni ale oaselor
  • Probleme respiratorii
  • Tulburări psihice
  • Alergii
  • Intoleranţe alimentare
2 medic augustina david jpg jpeg

„La consultaţie se pot prezenta pacienţi cu orice afecţiune, începând de la vârste mici, de la 3 ani, şi chiar femei gravide, fiind exceptaţi doar cei care au stimulator cardiac. Cei care încearcă aceste evaluări şi terapii ar trebui să aibă suficientă răbdare şi perseverenţă pentru că rezultatele nu sunt imediate. Încep să fie percepute îmbunătăţiri în decursul câtorva zile, dar cu dietă şi medicaţia aplicate corect sunt rezultate miraculoase. Sistemul ajută în lupta pentru menţinerea sănătăţii şi a frumuseţii. Sunt programe speciale de regenerare şi întinerire a ţesuturilor, având posibilitatea unui control permanet al progreselor. Se cere însă răbdare, perseverenţă şi încredere“, Augustina David, specialist la Centrul de Sănătate şi Viaţă Armonia.