Un preludiu intens este calea sigură către orgasm, mai ales în cazul femeilor, care au nevoie de mai multă stimulare pentru a ajunge în punctul culminant.

Cu toate acestea, bărbaţii tind să neglijeze acest aspect şi uită deseori că femeia are nevoie de mai mult timp pentru a se excita. Atât femeile cât şi bărbaţii au zone erogene sau puncte de presiune care, odată stimulate, le provoacă ambilor parteneri şi mai multă plăcere.

Iată care sunt cele mai sensibile puncte erogene la femei şi cum o faci să atingă orgasmul!

Sânii

Sunt consideraţi unele dintre cele mai erogene zone ale femeilor. Nu neglija această zonă - atinge-i, sărută-i, complimentează-i - şi o vei aduce în extaz.

Pubisul

La femei, zonele care cuprind toata pielea si mucoasele care merg de la pubis la zona feselor si care traverseaza marile si micile labii, intrarea in vagin, perineul si anusul reprezintă puncte extrem de sensibile, care nu trebuie neglijate.

Gâtul şi ceafa

Gâtul este cu siguranţă o zonă erogenă intensă la femei. Experimentează cu săruturile fine, jocul senzual cu limba sau muşcăturile şi atingerile mai apăsate pentru a vedea ce anume îi provoacă senzaţii intense de plăcere şi ce anume îi displace.

De asemenea, un punct sensibil pe care aproape orice femeie îl are este curbura dintre gât şi umăr, zonă care îi poate trezi simţurile la o simplă atingere.

Buzele

Există femei care mărturisesc că au avut orgasm doar printr-o sesiune intensă de săruturi. Nu întâmplător, specialiştii susţin că buzele reprezintă cea mai erogenă zonă a femeilor.

Gleznele

La femei în special, aceste zone sunt încărcate de receptori senzoriali. De altfel, aceasta este printre cele mai excitante părţi ale corpului şi, din păcate, printre cele mai puţin explorate de către bărbaţi.

Genunchii

Deşi genunchii nu sunt consideraţi o zonă erogenă, ei sunt totuşi printre cele mai receptive zone din punct de vedere sexual. Partea din spate a genunchilor este foarte sensibilă, dar, ca şi gleznele, nici ea nu este suficient „exploatată” în timpul preludiului.