Logodna, si implicit inelul de logodna, reprezinta un pas foarte important intr-o relatie. De aceea trebuie sa stii ce importanta are aceasta bijuterie si cum iti poate afecta casnicia  alegerea ei .

Se spune ca daca inelul de logodna este prea mare, acesta prevesteste ceva rau in legatura cu viitorul relatiei. Iata tot ce trebuie sa stii despre semnificatia acestei bijuterii.

1. Asociezi valoarea lui cu valoarea sentimentelor tale

Fie ca facem acest lucru constient sau nu, de fiecare data cand auzim de logodna cuiva sau aflam din intamplare, vrem sa vedem inelul de logodna. Tindem de cele mai multe ori sa asemanam stralucirea inelului cu stralucirea relatiei de cuplu si cu succesul celor doi .

2. Importanta inelului inseamna ceva pentru tine

Daca visezi la un inel de logodna cu un diamant enorm care vorba aceea, "sa se vada de la o posta", inseamna ca te intereseaza mai mult sectorul financiar al viitorului tau sot decat sentimentele lui pentru tine, pentru ca ale tale stim deja care sunt.

3. Puteti sa impartiti costurile

Pentru ca acum si femeile castiga la fel de bine precum barbatii (si in unele cazuri chiar mai bine decat ei), puteti sa va ganditi chiar sa participati amandoi la achizitionarea acestuia, chiar daca in mod normal barbatul este cel care suporta cheltuielile. Acest lucru nu va umbri romantismul momentului, ba chiar ar putea fi ceva original care sa va defineasca mai mult in pozitia de cuplu.

4. Simbolistica lui inseamna mult mai mult

Daca marimea inelului de logodna conteaza atat de mult pentru tine si pur si simplu faci tot ceea ce se poate pentru a fi observat cat mai des si pentru a primi aprecierile aferente, ar trebui sa iti pui cateva semne de intrebare si sa vezi de ce acorzi atat de mare importanta unui accesoriu.

5. Se poate pune problema unui risc ridicat de divort

Se pare ca unele studii au demonstrat ideea conform careia daca pretul unui inel de logodna este exorbitant, rata divortului creste simtitor si asta pentru ca preocuparile financiare tind sa degenereze si sa creeze de multe ori discutii inutile ce se pot transforma in adevarate certuri de proportii.