Ca sa ajungi expert in pat si sa reusesti sa iti ingenunchiezi sexual partenerul sau partenera este necesar sa iei in considerare o serie de lucruri care iti modeleaza atat trupul cat si mintea.

Mai precis, daca vrei sa ajungi expert in pat si sa iti faci partenerul sau partenera sa innebuneasca de placere, este indicat sa urmezi acesti pasi:

Fi inventiv/inventiva

In timpul sexului este foarte indicat sa incerci lucruri noi. Trebuie sa ai o abordare gentila cu privire la propunerile pe care le faci si este foarte indicat sa te documentezi cu privire la pozitiile sexuale care aduc placere nebuna partenerului, in functie de sexul acestuia.

Nu te gandi numai la tine

Partenerul sexual va fi inzecit mai satisfacut daca ii dai impresia ca tot ceea ce faci in timpul sexului este pentru placerea lui. Nu alege acele pozitii sexuale care te satisfac numai pe tine si nu uita ca nu este nevoie neaparat de penetrare pentru a ajunge la climax.

Nu judeca!

Daca partenerul tau are orgasm inaintea ta, daca e obosit sau daca doar vrea sa se “linisteasca” hormonal cu o partida scurta, incearca sa nu-l judeci. Faptul ca esti deschisa sau deschis la minte il va face ca pe viitor sa isi aduca mult mai mult aportul intre asternuturi.