Numărul kilogramelor în plus este o problemă care afectează tot mai multă lume. Prin urmare, persoanele supraponderale încearcă să le elimine, folosindu-se de diferite metode şi urmarea de diete care, de cele mai multe ori nu dau niciun rezultat. Iată reţeta care o să te ajută să subţiezi talia.

Această reţetă este pe bază de ingrediente pe care cu siguranţă le ai în casă, prin urmare, nu vei avea nicio problemă ca s-o prepari. În plus, trebuie să bei zilnic câte două ceşti din amestec, timp de 14 zile.

Cel mai important şi de bază ingredient este grepfrutul. Cu un conţinut de 90% apă, ajută la îmbunătăţirea metabolismului şi facilitează procesul de slăbit. Este un fruct bogat în antioxidanţi şi conţine proprietăţi antibacteriene.

În plus, acesta oferă o sursă importantă de vitamine, precum vitaminele A, B, C, D, E şi minerale, cum sunt calciu, fosfor, magneziu, mangan, zinc, cupru şi fier.

Totodată, combinaţia dintre sucul de grepfrut şi miere te ajută să elimini kilogramele care sunt în plus, dar în acelaşi timp, are grijă de sănătatea ta.

Citeşte mai multe despre acest subiect AICI.