Atenţie! Aceste trei alimente înrăutăţesc acneea

1 2 jpg jpeg

În lumea medicilor au apărut, de-a lungul timpului, o mulţime de metode de a combate acneea. Însă tratamentele medicale nu sunt întotdeauna de ajuns. Un regim alimentar sănătos poate ajuta pielea să-şi redobândească frumuseţea şi aspectul plăcut. De asemenea, atunci când introduci noi alimente în dieta zilnică, este bine să fii atent la posibilele schimbări ce pot să apară la nivelul tenului. În acest fel vei cunoaşte cu exactitate ce alimente îţi provoacă reacţie acneică.

Dacă te confrunţi cu acnee şi deja urmezi un tratament, iată şi câteva alimente pe care nu trebuie să le incluzi regimul tău alimentar, pentru ca efectele tratamentului să fie cât mai eficiente.

Căpşuni

Deşi sunt foarte iubite, aceste fructe dulci pot duce la erupţii cutanate şi la apariţia sau înrăutăţirea acneei. Pot fi totuşi consumate în cantităţi foarte mici sau înlocuite cu afine sau mure, fructe bogate în antioxidanţi, polifenoli şi fibre.

Citeşte mai multe pe această temă AICI