Aşa poţi reduce durerea şi inflamaţiile!

1 2 jpg jpeg

„Pune-ţi la regim” întreaga bucătărie Goleşte frigiderul şi cămara de alimente care contribuie la dezvoltarea durerilor articulare. Renunţă la carbohidraţi, sarea în cantităţi mari, grăsimile nesănătoase (trans) şi alimentele bogate în grăsimi saturate. Menţine sănătatea articulaţiilor tale cumpărând şi consumând: Legume pline de vitamine şi fitonutrienţi (dovlecei, ardei roşu, roşii, ciuperci) Condimente care să-ţi anime mesele şi papilele gustative: ghimbir, usturoi, scorţişoară Produse lactate cu grăsimi sănătoase, care încetinesc absorbţia de carbohidraţi (brânză de vaci, iaurt, brânză mozzarella) Fructe bogate în substanţe nutritive şi fibre (mere, avocado, rodie).

Descoperă pe clickpentrufemei.ro şi alte trucuri care ajută la calmarea durerilor articulare