Mierea a fost considerată de milenii nu numai un aliment, ci şi un aliat de nădejde in medicină şi terapia naturistă. Este un produs natural de o importanţă semnificativă, un adevărat ,,elixir al tinereţii”. La fel ca mierea, polenul este un element terapeutic natural, care susţine dezvoltarea sănătoasă a organismului şi ajută la ameliorarea mai multor afecţiuni.

APISAN Forte, supliment nutritiv 100% natural, preparat din produse apicole (miere de albine, polen, propolis) şi-a câştigat renumele pe plan internaţional, fiind medaliat cu aur la saloanele internaţionale de inventică de la Geneva şi Bruxelles.

Principalii constituenţi organici ai produsului APISAN Forte sunt:

- Aminoacizii (metionină, lizină, glutamină, valină) – care susţin funcţiile hepatice;
- Flavonoidele (antioxidante, antialergice şi antiinflamatoare);
- Acizii graşi nesaturaţi (linoleic, linolenic şi arahidonic) – care reduc nivelul de colesterol şi contribuie la prevenirea aterosclerozei;
- Vitamina A (retinol), provitamina A (caroten) – cu rol de protecţie a pielii, de creştere a imunităţii şi în buna funcţionare a sistemelor osos, nervos, precum şi a vederii;
- Complexul vitaminic B: B1, B2, B3, B5, B6, B12.

- Vitamina B1 (tiamina): tonic al sistemului nervos, îmbunătăţeşte funcţia contractilă musculară;
- Vitamina B2 (riboflavina): rol în fixarea fierului în hemoglobină, rol în sinteza proteinelor;
- Vitamina B3 (niacina, vitamina PP): normalizează funcţia suprarenalelor, diminuează LDL colesterolul şi creşte HDL colesterolul, ameliorează circulaţia sanguină, participă la metabolizarea glucidelor, proteinelor şi lipidelor;
- Vitamina B5 (acid pantotenic): emolientă, nutritivă, calmantă şi regenerativă a pielii şi părului;
- Vitamina B6 (piridoxina): cofactor în metabolismul aminoacizilor, are rol în eliberarea glucozei din glicogen;
- Vitamina B12 (ciancobalamina): factor antianemic, rol în buna funcţionare a sistemului nervos, participă la sinteza ADN-ului, protejează funcţiile hepatice;
- Vitamina C – esenţială pentru sinteza colagenului şi antioxidant puternic;
- Vitamina E – susţinătoare a fertilităţii, protejează vitamina A, antioxidant puternic, trofic retinian şi nervos;
- Rutin – efect antioxidant, rol în prevenirea hemoragiilor cerebrale şi retiniene (trofic capilar).

Prin constituenţii săi 100% naturali, APISAN Forte: întârzie şi combate îmbătrânirea celulară, oferă energie, combate subnutriţia, constipaţia, ajută la echilibrarea hormonală, este indicat in afecţiuni ale sistemului digestiv, hepatic, cardiovascular, urinar şi respirator.

Aşadar, prin efectele de excepţie pe care le are asupra funcţionării organismului uman, APISAN Forte este o sursă de vitalitate şi sănătate pentru toate vârstele.

Pe piaţa farmaceutică din România, produsul APISAN Forte este marketat şi distribuit de Med.Co, companie dedicată excelenţei operaţionale şi terapeutice, susţinătoare a produselor româneşti de o valoare incontestabilă. Med.Co oferă CADOU, la achiziţionarea fiecărui nebulizator C28 PLUS, din farmacii şi magazine online, o mostră de APISAN Forte de 50 g.

Societatea Med.Co este reprezentant unic în România al companiei japoneze OMRON HEALTHCARE, lider mondial în producţia şi vânzarea aparatelor de măsurat tensiunea şi pulsul.