Ai făcut toate analizele şi sunt bune! Cu toate acestea, te simţi rău şi te întrebi „ce ai?” sau „ce poate fi?”. Ei bine, există aparate care scanează corpul uman cu ajutorul undelor electromagnetice şi pot depista chiar şi formele incipiente ale bolilor. Da, sună ştiinţifico-fantastic, dar e real.

Recent am văzut o emisiune la televizor despre biorezonanţă, ca metodă de diagnostic şi terapie şi, oarecum, mi-a stârnit interesul. Am tot auzit vorbindu-se despre acupunctură, aromoterapie, fitoterapie, dietoterapie, dar despre biorezonanţă, niciodată.

În ultimii ani, medicina a făcut paşi mari în ceea ce priveşte metodele de diagnostic. Astfel, tot mai mulţi români renunţă la tratamentele tradiţionale şi apelează la metodele bioenergetice, sau la biorezonanţă – metodă modernă de diagnostic şi tratament.

Foloseşte unde magnetice

Biorezonanţa constă în pătrunderea în organism a undelor magnetice de joasă frecvenţă, analizate de un sistem computerizat.
Aparatul examinează starea de sănătate a organelor, ţesuturilor şi chiar a celulelor. Astfel, se pot depista forme incipiente ale bolilor nervoase, respiratorii, cardiovasculare, osoase, precum şi digestive.

Pacientul este conectat la aparat cu ajutorul unor curele, înfăşurate de cap, mâini şi picioare, şi trimite unde spre corpul uman. Metoda de evaluare poate fi folosită de adulţi, vârstnici, dar nu este recomandată gravidelor.
Nu provoacă efecte secundare

Pentru a face o testare cu acest dispozitiv ai nevoie de o singură şedinţă care durează o oră, timp în care spre organism sunt transmise 65 milioane de semnale electromagnetice, de mai multe ori pe secundă.

Testarea este neinvazivă şi lipsită de efecte secundare. Dacă sunt observate anumite afecţiuni, se efectuează şi o şedinţă de terapie. La final, pacientul primeşte fişa investigaţiilor care conţine concluziile legate de starea de sănătate actuală a organismului, dar şi riscurile de îmbolnăvire.

Tratament energetic

Biorezonanţa tratează afecţiunile sistemelor circulator şi osos, coxartrozele, artritele reumatoide, durerile cronice, durerile de membre, spate sau cap, şocurile emoţionale, alergiile, sau chiar dependenţa de alcool şi nicotină.

De asemenea, scanarea energetică arată ce predispoziţii ai, precum şi ce afecţiuni ai moştenit. Biorezonanţa este perfect compatibilă cu orice altă terapie neconvenţională sau tradiţională.

Atenţie!

Biorezonanţa nu este dureroasă şi nu necesită pregătiri anterioare.