Remediile oferite de natură şi-au dovedit de-a lungul timpul zecile de virtuţi terapeutice, de multe ori tratamentele pe bază de plante fiind eficiente în tratarea neplăcerilor banale, cum este durerea de cap, cât şi în cazul problemelor mai grave de sănătate.

Un ajutor în acest sens este şi cartea „Antibiotice din plante“ de Stephen Harrod Buhner, pe care o poţi găsi la chioşcurile de presă împreună cu revista Click! Sănătate începând din data de 3 septembrie, la preţul de 12,50 lei.

În această carte poţi găsi dovezi că medicamentele din plante, cu amestecul lor complex de compuşi antibiotici, sunt deosebit de eficiente împotriva bacteriilor rezistente la medicamentele clasice.

Problemă cu care se confruntă tot mai multe persoane şi care a apărut ca urmare a administrării medicamentelor antibiotic, de multe ori luate „după ureche“.

De asemenea, veţi afla cum plante cu efect antibiotic, cum ar fi aloe vera, usturoiul, echinaceea şi extractul din seminţe de grepfrut reprezintă cea mai bună apărare împotriva bacteriilor precum Staphylococcus aureus, Escherichia coli şi Salmonella.