Chiar şi toamna trebuie să ne ocupăm de aspectul nostru fizic, iar dacă kilogramele în plus ne dau bătăi de cap, trebuie să luăm atitudine. Fără să facem nimic nu vom scăpa de ele. Din contră, numărul lor va creşte fără oprire.

Am găsit soluţia ideală pentru această perioadă a anului. Putem să scăpăm de minimum 7 kg cu ajutorul unui amestec din hrean, lămâie şi miere. Iată despre ce este vorba!

Ingrediente necesare:

150 g de hrean

4 lămâi

3 linguri de miere

Cum se prepară

Hreanul se curăţă şi dă prin răzătoare, apoi se amestecă la blender cu lămâile tăiate în bucăţi, cu tot cu coajă. La final, se adaugă mierea, se amestecă bine totul şi mixul se pune într-un vas cu capac şi se bagă la frigider pentru 24 de ore.

Cât se ia şi când

Acest mixt se împarte în două. Prima porţie se bea după micul dejun, iar a doua după masa de prânz.

Amestecul este indicat să fie consumat timp de 3 săptămâni.

Ce să faci ca să ai rezultate şi mai bune

Dacă vrei să slăbeşti şi mai mult, va trebui ca pe lângă amestecul băut, să mai respecţi şi câteva reguli:

1. Hidratează-te bine

Hidratarea este indicată în toate anotimpurile, nu doar vara. Aşa că, deşi a venit toamna, trebuie să bei minimum 2 l de lichide pe zi, iar unul dintre acestea este musai să fie apă.

2. Ai grijă la alimentaţie

Încearcă să mănânci mai sănătos. Elimină din alimentaţia ta prăjelile, dulciurile, sucurile carbogazoase, mâncarea de tip fast food, făinoasele. Optează pentru cât mai multe fructe şi legume.

3. Sportul trebuie să facă parte din viaţa ta

Această regulă este de aur. Măcar de două ori pe săptămână, fă mişcare. Aleargă în parc, urcă scările, dansează. Viaţa sedentară pe care o trăim (statul la birou) îngreunează procesul de slăbire. Aşa că, trebuie să luăm atitudine şi să schimbăm acest aspect.

4. Dormi suficient

Somnul este esenţial în orice regim de slăbire. Sunt studii care au demonstrat că prea puţin somn duce la îngrăşare. 7 -8 ore de somn pe noapte este „porţia“ necesară, zilnică, pentru un adult.

Succes!