Cunoscute şi sub numele de afrodisiace, alimentele care îţi condimentează viaţa sexuală au un rol foarte important într-o relaţie. Acestea chiar pot aduce îmbunătăţiri în ceea ce priveşte performanţele sexuale.

Stridiile sunt printre cele mai cunoscute aprodisiace, însă pe aceeaşi listă se găsesc şi alimente la care nu te-ai fi aşteptat.

Ardeiul iute

Cu cât este mai iute, cu atât viaţa sexuală va fi mai condimentată. Capsaicina este substanţa care dă iuţeală ardeilor. Aceasta îmbunătăţeşte circulaţia şi şi fluxul sanguin. Studii recente au arătat că această substanţă stimulează producţia de endorfine. Organismul tău se va relaxa de la capsaicină şi te vei simţi foarte bine.

Ceaiul verde

Ceaiul verde este recunoscut pentru proprietăţile sale care ajută la slăbit, la imunitate şi în lupta împotriva cancerului. Acesta însă, are beneficii şi în ceea ce priveşte viaţa sexuală. Conţinutul bogat de antioxidanţi contribuie la sănătatea vaselor de sânge şi îmbunătăţeşte fluxul sanguin.

Vinul roşu

Vinul roşu este licoarea care face minuni în ceea ce priveşte viaţa ta sexuală. Studiile recente au arătat că femeile care consumă 2 pahare de vin înaintea partidei de sex au performanţe mai mari decât cele care nu consumă deloc alcool, sau care consumă mai mult de 2 pahare. Ai grijă să nu bei mai mult de 2 pahare de vin, fiindcă prea mult alcool poate afecta performanţa sexuală.

Află mai multe alimente pe clickpentrufemei.ro