Pregăteşti o seară romantică în care să-l răsfeţi cu bucate alese, pentru ca mai târziu să vă bucuraţi unul de celălalt? Iată ce nu ar trebui să conţină cina pentru a nu strica planurile de mai târziu.

Menta reduce nivelul de testosteron

Poate te gândeşti că este o idee bună să o consumi, deoarece îţi va sigura o respiraţie proaspătă, dar partenerul tău nu va fi de aceeaşi părere. Mentolul din conţinutul său va scădea nivelul de testosteron, deci elu nu va fi în aceeaşi dispoziţie ca şi tine.

Apa tonică modifică calitatea spermei

Dacă plănuieşti să rămâi însărcinată, atunci elimină din alimentaţia voastră apa tonică. Pe lângă faptul că bulele te vor balona, studiile au arătat că quinina, compusul care oferă băuturii acel gust uşor amărui, deteriorează calitatea spermei. Poţi înlocui apa tonică cu ceai neîndulcit, cum este ceaiul mate sau cel verde.

Cartofii prăjiţi au prea multe grăsimi

Grăsimile din conţinul acestora au un impact negativ asupra testosteronului, şi în acelaşi timp încetinesc circulaţia sângelui. Astfel, erecţia se poate declanşa mai greu, ceea ce poate deveni frustrant pentru partenerul tău.

Află ce alte alimente afectează apetitul sexual pe clickpentrufemei.ro