Perioada menstruaţiei este una delicată, în care multe femei pot avea de suferit, din cauză că nu pot face tot ceea ce le place. Ei bine, cu puţin ajutor, aceste zile nu vor mai fi o grijă în plus pentru tine.

Acum ai un ajutor de încredere pentru aceste zile din lună. Aliat îţi este programul „5 Zile Fără Griji”, redactat de experţi şi specialişti cu renume, despre alegerile corecte care ne pot face viaţa mai uşoară, mai liniştită, în zilele delicate.

Programul cuprinde un ansamblu de activităţi şi experienţe care să încurajeze pe femei în zilele delicate, cu sfaturi despre cum să îşi îmbunătăţească starea de sănătate, frumuseţea şi dispoziţia.

De la nutriţie, la dezvoltare personală, de la igienă intimă la îngrijirea pielii, în ghidul Always există cele mai potrivite recomandări şi cele mai eficiente strategii pentru ca femeile să se simtă cu adevărat bine în zilele menstruaţiei. Sigur că programul poate fi replicat cu uşurinţă şi în zilele obişnuite pentru că, de ce nu, oricând putem face alegeri corecte care să ne facă viaţa mai uşoară şi mai frumoasă.

La redactarea programului au contribuit Oana Cuzino, ambasadorul campaniei, Mihaela Bilic, Laura Cosoi, Alis Anagnostakis (coach şi trainer), Dana Paraschiv (medic ginecolog), Daniela Iliescu (fitness trainer) şi Alina Caşcaval (medic dermatolog).