Anunţat iniţial pe 7 iunie, crosul Click! Sănătate va avea loc pe 14 iunie, pe acelaşi traseu. Cu această ocazie poţi petrece mai mult timp liber în natură alături de cei dragi, dar şi de noi, cei din redacţia Click! Sănătate. Te aşteptăm să te distrezi şi să câştigi unul din numeroasele premii surpriză pe care ţi le-am pregătit.

După 6 ediţii de succes, la care au alergat peste 5.000 de persoane, redacţia Click! Sănătate te invită să faci mişcare alături de vedete pe traseul de aproximativ 7 km, în jurul lacului Herăstrău din Capitală.

Crosul va avea loc duminică, 14 iunie, de la ora 10.00, iar startul se va da de la Berăria H (fostul pavilion H, Kiseleff, nr. 32, Parc Herăstrău). Ca şi în anii anteriori, înscrierea va avea loc în intervalul 8.00-9.45, în zona Pavilionului H. Poţi participa la alergare pe baza talonului din revistele Click! Sănătate, Click! pentru femei, dar şi din ziarele Adevărul şi Click! din săptămânile anterioare evenimentului.

Cu mic cu mare la crosul Familiei

Pentru că promovăm un stil de viaţă sănătos, indiferent de vârstă, anul acesta îi aşteptăm şi pe cei mici să alerge alături de părinţi la crosul Familiei. În timp ce crosul Click! Sănătate va avea loc în jurul lacului Herăstrău, copiii vor alerga pe aleile parcului, pe un traseu special de aproximativ 500 m.

Înscrierile pentru evenimentul destinat celor mici vor începe la ora 10.00, în zona Berăriei H, iar startul alegării se va da la ora 11.00. Indiferent dacă cei mici vor alerga singuri, de mână cu părintele sau în căruţ, la linia de sosire îi vor aştepta premii surprinză pentru fiecare în parte.

Au fost alături de noi la ediţiile anterioare

Sute de participanţi s-au aliniat la linia de start de-a lungul celor şase ediţii alături de sportivele Andreea Răducan, Monica Iagăr, Ana-Maria Brânză şi de vedetele Florentina Opriş, Andrei Leonte, „Dezbrăcatu”, Liviu Teodorescu şi Constantin Zamfirescu, alias „Gogoaşe“.

La fiecare ediţie au fost oferite numeroase premii constând în biciclete, tablete, aparate fitness, telefoane mobile, abonamente la sală, aparate de masaj, vouchere pentruechipamente sportive.

Te aşteptăm să alergi şi să ne câştigi zecile de premii puse în joc la crosul Click! Sănătate şi crosul Familiei.

Parteneri: Doppelherz, Evolio, urban-market.ro, ora 10.ro, PrimaTV, Carrefour Băneasa, Sport Partner, Romprest, Aqua Carpatica, Yves Rocher.

Parteneri instituţionali: Primăria Municipiului Bucureşti, Federaţia Română de Atletism şi Ro Club Maraton.