Acupunctura, tratamentul care presupune inserarea acelor în cinci puncte din ureche, s-a dovedit a fi eficient mai ales cand vine vorba de grasimea în plus din zona taliei.

Conform unui studiu, realizat de specialistii de la Universitatea din Seul, Coreea de Sud, la care au participat 91 de persoane supraponderale, care aveau aproximativ aceeasi dieta, putem slabi cu ajutorul acestei tehnici.

O parte din ei au urmat tratamentul cu apunctura, altii o terapie placebo, în timp ce ultimul grup a avut o dieta speciala (alimentele erau calculate în puncte). La finalul celor opt saptamani de studiu, cercetatorii au observat ca participantii din primul grup, cei care au facut acupunctura în ureche, au fost si cei care au reusit sa slabeasca mai mult.

Cu ajutorul acupuncturii si a acupresurii oamenii au trecut peste diverse probleme de sanatate.

Iata un punct cheie care te ajuta sa slabesti instant. Masand urechea, vei reusi sa accelerezi functionarea metabolismului. Astfel, vei pierde rapid in greutate.

Trebuie sa te masezi cu degetul mare, timp de 3 minute, de 3 ori pe zi. Este necesar sa se exercite o presiune usoara si continua pe ureche.